Liceul Tehnologic din Carei nu are niciun promovat la BAC 2018

• publicat la: 5 iulie 2018
Liceul Tehnologic din Carei nu are niciun promovat la BAC 2018

Niciun absolvent al Liceului Tehnologic ,,Simion Bărnuţiu,,  din Carei promoţia 2018 nu a reuşit să promoveze la sesiunea din vară a examenelor de bacalaureat.

Anul şcolar trecut au fost 2 promovaţi  dar cei doi erau din promoţiile anterioare….Horvath Norbert fiind la  cursuri de zi iar Doka Ovidiu la seral.

Liceul beneficiază de o  susţinere constantă  atât din partea instituţiilor judeţene şi locale cât şi din partea unor instituţii guvernamentale din Ungaria.

În acest an, din 6 absolvenţi înscrişi 3 nu s-au mai prezentat iar 3 au fost respinşi.

La Colegiul Tehnic  ,,Iuliu Maniu,, , anul trecut au fost  43 de candidaţi din care  20 au promovat examenul de bacalaureat. În 2018, din cei 58 de înscrişi au promovat 11 iar 16 nu s-au prezentat.

Liceul romano catolic  Calasantius Carei a avut 46 de absolvenţi în acest an dintre care 12 au fost admişi în urma probelor de la BAC  faţă de 9 în anul trecut.

Liceul Teoretic  a avut mai mulţi absolvenţi cu medii peste 9 faţă de anul trecut dar şi mai mulţi respinşi. În această sesiune au obţinut medii de 9 şi peste un număr de 32  de elevi din cei 181 înscrişi.  3 nu s-au prezentat şi  37 au fost respinşi faţă de 19 anul trecut.

Felicitări celor care au promovat şi succes la învăţătură celor care se vor prezenta în sesiunea de toamnă!

Rezultate finale la BAC 2018

http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultUnitati.aspx?jud=35

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu