Primăria Carei percepe chirie pentru un imobil pe care nu îl are în proprietate!

• publicat la: 25 iulie 2018
Primăria Carei percepe chirie pentru un imobil pe care nu îl are în proprietate!

Ia priviţi ce hram poartă Primăria Carei şi cum încearcă să păcălească  legea! Act oficial emis de Primăria Carei adică UATM Carei. Semnat şi ştampilat.

Imobilul în discuţie nu are trecută adresa.

Cică datorită unor condiţii speciale ( apropierea alegerilor din 2008 se pare-n.r.) au fost întocmite  contractele de închiriere pentru legalizarea şederii unor cetăţeni.

Din 2007 Primăria a încheiat contracte de închiriere cu diverse persoane pentru acest imobil care nu îndeplineşte nici în 2018 condiţiile de locuinţe potrivit Legii 114 din 1996 , imobil  care NU ESTE în proprietatea Municipiului Carei!  Cel puţin aşa scrie, negru pe alb, în actul emis de Primăria Carei, la aliniatul 5.

Din 2007 Primăria le plăteşte utilităţile dar nu există sursă de apă şi nici contoare de curent electric! De peste 10 ani Primăria Carei nu a iniţiat niciun demers pentru intrarea în legalitate a contractelor, a plăţilor de curent electric, etc.
Fiecare dintre familiile chiriaşe are o Fişă de cont pentru operaţii diverse- energie electrică- unde este trecută manual valoarea sumei datorate nu şi cantitatea de curent consumată…

Chiriaşii au şi fişe de Obligaţii de Plată pentru contravenţii datorate lipsei formelor legale de locuit pentru anumite perioade dar în care perioade curentul electric a fost PLĂTIT de către Primărie.

În contractele de închiriere eliberate pentru chiriaşi scrie negru pe alb că imobilul are destinaţia de locuinţă iar în adresa din 17 iulie 2018 scrie că imobilul nu are condiţia de locuinţă….Astfel de dezvăluiri deranjează grupul de interes.

Toate documentele la care facem referire sunt semnate şi ştampilate deci au caracter oficial.

Pentru astfel de postări  suntem hărţuiţi şi  denigraţi de scribi plătiţi din banul public  de care depind.

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/primaria-carei-renunta-la-somatia-de-plata-pentru-curent-electric-si-sugereaza-plata-a-100-lei-lunar-curtea-de-conturi-a-iesit-din-curtea-primariei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu