Primarul Kovacs sfidează Asociaţiunea ASTRA Carei. E în discuţii de taină cu alte instituţii pentru amplasare catarg cu drapel românesc

• publicat la: 3 iulie 2018
Primarul Kovacs sfidează Asociaţiunea ASTRA Carei. E în discuţii de taină cu alte instituţii pentru amplasare catarg cu drapel românesc

În cadrul şedinţei de CL de astăzi 3 iulie 2018 a fost supusă atenţiei consilierilor locali , la punctul Diverse, Petiţia ASTRA Carei prin care se solicita revenirea la decizia de interzicere a amplasării unui catarg cu drapel românesc la Carei.

Primarul Kovacs a luat cuvântul şi a afirmat că este în discuţii cu diferite instituţii pe care nu le poate numi la acest moment pentru amplasarea unui catarg.

Ce nu a înţeles sau nu vrea  să înţeleagă primarul Kovacs este că oricine poate solicita amplasarea  unui catarg cu drapel românesc la Carei. Numărul lor nu este limitat de nicio lege din România, ţara ale cărei însemne le-a înlăturat de pe faţada clădirii Primăriei Carei.

Am susţinut şi susţin în continuare  proiectul depus de Asociaţiunea ASTRA Carei de amplasare a unui catarg cu drapel tricolor în unul din cele 3 locuri onorabile propuse.

Orice instituţie sau asociaţie sau persoană fizică are dreptul să ceară aprobarea amplasării unui catarg cu drapel tricolor dar asta nu înseamnă că ASTRA Carei renunţă la proiectele sale. Numeroase localităţi din judeţ au amplasat catarg cu tricolor românesc în prezenţa autorităţilor  judeţene  aşa că nu văd de ce este o problemă doar la Carei autorizarea amplasării catargului.

 

Daniela Ciută

comentarii

de pro ciuta la 3 iulie 2018 - 22:11

Ce bine iti merge ca numai de catarg si drapel iti arde ! Oare cine te finanteaza ? Secu ? Ca firma ta minune nu poate sa produca atata , oricat incerci sa ne prostesti !

de Buletin de Carei la 4 iulie 2018 - 06:40

La munca cu voi. Nu mai stati cu mana intinsa la banul public. Produceti si voi ceva nu va limitati doar la consum. Catargul cu drapel romanesc va deranjeaza?

de Teslea la 10 iulie 2018 - 08:17

Doamna, mai bine fii atenta ca limba minoritarilor etnici se va vorbi si in prefecturi, consilii judetene, deconcentrate, acuma la cine mai mergi sa te plangi, la cncd, cedo? Mult succes!

de pro ciuta la 10 iulie 2018 - 11:55

Legea nu se va respecta daca se vor vorbi mai multe limbi????? Sunteti milogi si nu stiti sa traiti decat din banii statului roman? Pe cartea de identitate aveti tricolorul romanesc.

Lasati un comentariu