Senzaţional! La Carei poţi lua amendă pentru fapte petrecute când ai fost plecat în concediu în străinătate

• publicat la: 5 iulie 2018
Senzaţional! La Carei poţi lua amendă pentru fapte petrecute când ai fost plecat în concediu în străinătate

Caz senzational la Carei!  O familie care a fost plecată în concediu de odihnă în străinătate a găsit la reîntoarcerea acasă …o amendă în plic  de la Poliţia Locală pentru depozitare de moloz în faţa casei de locuit. Taman în perioada în care familia a fost plecată din ţară. Culmea e că agenţii au găsit şi un martor care să declare că au fost acasă în perioada respectivă dar nu au găsit unul care să dovedească că ei sunt autorii.

Familia a contestat amenda şi va dovedi că nu a fost în localitate deci nu avea cum să arunce moloz în perioada respectivă în faţa casei mai ales că de 2 ani au finalizat orice lucrare de construcţie.

Recomandăm celor care îşi permit,  să îşi instaleze camere de supraveghere video pentru a dovedi  activitatea celor ce fac astfel de gafe! Familia în cauză are instalate astfel de camere video  dar are şi actele de cazare care dovedesc că au fost  în concediu în altă ţară.

Nu este pentru prima dată când unii agenţi de la Poliţia Locală Carei caută nod în papură contribuabililor careieni   dar închid ochii la grămezile de moloz aruncate pe spaţiul verde din domeniul public de diferite firme care fac lucrări în oraş şi se pare că fac şi legea. Şeful poliţiei Locale din subordinea Primăriei Carei, Ioan Ecsedi, recunoaşte situaţia şi spune că se va admite contestaţia în condiţiile în care familia respectivă dovedeşte că nu a fost în localitate în ziua respectivă.

Pariu că pe aceste străzi nu a fost nimeni amendat pentru distrugere spaţiu verde sau pentru lipsă organizare de şantier avizată de serviciul urbanism.

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/spatiile-verzi-de-pe-3-strazi-din-carei.html

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu