Toţi primarii din zona Carei se întâlnesc joi la Primărie

• publicat la: 16 iulie 2018
Toţi primarii din zona Carei se întâlnesc joi la Primărie

După o intervenţie la responsabilul cu comunicatele de presă de la Consiliul Judeţean Satu Mare a sosit şi pe adresa redacţiei Buletin de Carei  comunicatul referitor  la şedinţa comisiei ATOP ce va avea loc de această dată la Carei precum şi cel referitor la lucrările de reparaţii ale unor drumuri judeţene..

Comunicat

În data de 19 iulie, la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Carei va avea loc şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Satu Mare.

Ordinea de zi a ședinţei cuprinde:

I.         Dezbatere privind modul în care se implică primăriile în asigurarea climatului de siguranță al cetățenilor:

1.        Stadiul obținerii Avizului I.S.U. de înființare a Serviciului voluntar pentru situații de urgență pe raza UAT-ului, conform Ordinului M.A.I. 96/2016;

2.        Modul în care se realizează păstrarea drumurilor publice curate la intersecția acestora cu drumurile agricole;

3.        Modul în care se realizează pregătirile pentru manifestările cultural -artistice care au loc în aer liber și dacă se consideră necesară prezența Jandarmeriei la pregătiri și în timpul manifestărilor respective.

Vor fi prezenți primarii și șefii de post din următoarele localități: Carei, Andrid, Berveni, Cămin, Căpleni, Ciumești, Foieni, Moftin, Petrești, Pișcolt, Sanislău, Tiream, Urziceni.

II.        Diverse.

 

Lasati un comentariu