Arde Palatul Episcopal Oradea! Incendiu de proporţii

• publicat la: 25 august 2018
Arde Palatul Episcopal Oradea! Incendiu de proporţii

Un incendiu de proporţii a izbucnit la Palatul Episcopal Oradea după ora 21,00…

Din cauza flăcărilor, unul dintre turnurile clădirii s-a prăbușit în stradă.

Întregul aceoperiş al superbei clădiri este învăluit de flăcări gigantice, informează presa locală.

Ora 23.09: Oamenii din clădirile învecinate au fost evacuaţi, a declarat la Digi 24 prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, fără să poată peciza despre câte persoane e vorba. De asemenea, mai multe autovehicule aflate în zonă au fost mutate pentru a nu fi afectate de incendiu, a spus prefectul.

„Hidranţii funcţionează, maşinile au apă, vin permanent maşini cu apă. Se încearcă şi conectarea cu Crişul. Până la acest moment nu avem probleme, există resurse de apă”, a mai spus Mihaiu, care a precizat că nu e nevoie deocamdată de sprijin din alte judeţe.

„Incendiul a fost localizat, lucrăm la lichidarea incendiului. Facem tot posibilul să împiedicăm propagarea incendiului la clădirile învecinate”, a spus mr. Camelia Roşca la acelaşi post TV.

Reprezentanta ISU l-a contrazis însă pe prefectul Mihaiu, confirmând că au existat probleme în alimentarea cu apă din reţeaua publică. ”Trei hidranţi au fost nefuncţionali, dar acest aspect a fost remediat prin alimentarea cu apă din Crişul Repede”, a spus Roşca.

sursa ebihoreanul.ro

Lasati un comentariu