Construcţie ilegală în Parcul Dendrologic monument istoric din Carei

• publicat la: 1 august 2018
Construcţie ilegală în Parcul Dendrologic monument istoric din Carei

Suprafaţa Parcului Dendrologic monument istoric din Carei a fost diminuată prin realizarea unei  construcţii ilegale! La capătul parcului dinspre terenurile de sport a fost construit un gard fără autorizaţie pentru a amenaja un depozit de lemne. Acolo se depozitează acum  grămezi de moloz de la lucrările de construcţie a unei case din vecinătate. Gardul este realizat din plăci de beton şi parţial din plasă de sârmă pe porţiunea unde este amplasată poarta de intrare.

Buletin de Carei a semnalat neregulile  din curtea administraţiei locale dar aceasta a preferat să apeleze la scribii trâmbiţaşi  decât să  ofere un comunicat de presă. Mai mult, instituţiile judeţene sunt linşate mediatic dacă aplică legea.

Aici este  terenul ce face parte din Parcul Dendrologic Carei, monument istoric,  unde se aduc mormane de moloz, materiale de construcţii sau rămăşiţe de arbori tăiaţi.

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare  cetăţean al acestui  oraş are drepturi egale indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

 

comentarii

de miki la 1 august 2018 - 16:57

Daca este ildgal,ar trebui anuntat primaria sau poltia locala, sau ai alta pare?.

de Buletin de Carei la 1 august 2018 - 18:28

In momentul in care am postat in spatiul public acest material Politia este anuntata la fel ca alte institutii care se sesizeaza imediat in cazul in care este deranjat grupul de sprijin al primarului. Vreti sa anuntam Primaria ca ea a construit ceva ilegal?

de Peti Pinga la 9 august 2018 - 22:22

Prea multe lucruri ilegale în acest mic oraș. Există DNA, ANI și alte instituții care ar putea fi sesizate. Mergeti până la capăt cu spiritul civic!

de pro ciuta la 10 august 2018 - 07:12

Tu ramai doar spectator?Tu nu ai spirit civic Peti?Poate ca de la tine au cumparat gardul?

de Peti Pinga la 11 august 2018 - 01:07

@pro ciuta: De la mine în niciun caz! Mă acuzați de lipsa de spirit civic și de implicare in potlogariile administrației locale. Țin sa va contrazic, tocmai pentru că am sugerat că se pot face demersuri chiar de catre cei care semnaleaza nereguli prin presa locală. Eu in premiera am luat la cunostinta despre mârsaviile din acest mic oraș (prin intermediul
ziarului ! )

de Peti Pinga la 11 august 2018 - 01:10

Sunt cititor al publicației, la fel ca dvs. Presupun. . Aşadar care e problema???? Dvs poate ați și fost pe la DNA cu acest articol drept document???

Lasati un comentariu