De 5 luni de zile este refuzată iniţiativa ASTRA Carei de amplasare catarg cu drapel românesc pe domeniul public. Ordinea de zi a şedinţei CL Carei

• publicat la: 11 august 2018
De 5 luni de zile este refuzată iniţiativa ASTRA Carei de amplasare catarg cu drapel românesc pe domeniul public. Ordinea de zi a şedinţei CL Carei

Marti, 14 august 2018, de la ora 11,00, va avea loc la sediul Primariei Carei şedinţa ordinară a Consiliului Local.  Pe Ordinea de Zi nu a fost introdusă solicitarea Asociaţiunii ASTRA Carei deşi  adresa  datează de luna trecută. Primarul refuză o asociaţie culturală românească dar depune proiect de scutire de plata impozitului pentru o asociaţie de creştere a cailor de rasă din parcul dendrologic unde el figurează ca membru fondator alături de toată conducerea oraşului. De fapt primarul Kovacs  a transmis un mesaj clar când a ales să participe doar la Ziua culturii maghiare nu şi la Ziua Culturii române din 15 ianuarie.

În martie 2018 ASTRA Carei a depus o cerere pentru amplasare de catarg pe domeniul public din Carei, oferind 3 variante de locatii, una în sensul giratoriu, alta lângă Monumentul Ostaşului Român şi  alta lângă Otilia Marchiş, toate fiind refuzatre. La şedinţa din 27 aprilie 2018, Kovacs Eugen a considerat iniţiativa o provocare şi a afirmat  ,, vă rog să nu provocaţi maghiarii,,.

Şedinţa Consiliului Local este publică.

Ordinea de Zi

Buletin de Carei

comentarii

de Chiorean Cornel la 11 august 2018 - 11:02

Acest primar provoaca nemultumiri romanilor si nu invers!Atitudinea antiromaneasca ar trebuii sa duca la suspendarea lui din functie.

Lasati un comentariu