Front comun pentru acoperirea ilegalităţilor la UATM Carei?

• publicat la: 1 august 2018
Front comun pentru acoperirea ilegalităţilor la UATM Carei?

Cum se numeşte fapta prin care o instituţie  întocmeşte Contracte de Închiriere pentru un imobil pe care nu îl are în proprietate? Dar fapta de a încasa chirie pentru un spaţiu pe care nu îl ai în proprietate? Se petrec astfel de fapte la UATM Carei.

Nu numai Poliţia Municipiului Carei  atestă în scris că Primăria Carei a întocmit  contracte de închiriere încă din 2007 pentru un imobil pe care nu îl are în proprietate ci şi …UATM Carei. Din 2007 şi până azi Primăria Carei nu a dorit să intre în legalitate.

UATM Carei alias Primăria Carei a întocmit nu unul ci mai multe Contracte de Închiriere cu diferite persoane pentru imobilul din strada Independenţei nr.45 şi a încasat venituri din închiriere.

Din 2007 încoace UATM Carei a plătit consumul de energie electrică al acestor  chiriaşi fără ca aceştia să aibă contor de curent electric!

Acestea sunt documentele oficiale în baza cărora se percepe plata pentru curentul electric.

Priviţi sumele cerute lunar de Primărie pentru curent electric pe care nu îl poatejustifica cantitativ! Dar şi modalitatea de lucru….aşa se ţine evidenţa la UATM Carei?

Oare de  ce o scaldă Poliţia Municipiului Carei cu accesarea de fonduri ca să justifice lipsa unei surse de apă pentru mai multe familii care au 11 copii minori la adresa respectivă  sau a contoarelor de curent? De ani de zile NU EXISTĂ SURSĂ DE APĂ pentru familiile cu copii! Iar locuinţe sociale pe strada Tireamului au primit copii angajaţilor din primărie sau alte persoane din grupul de interese.

Din 2007 şi până în prezent nu a fost suficient timp pentru intrarea în legalitate a activităţii de închiriere?

Cum ar fi încadrată  o persoană fizică dacă ar realiza venituri din încasarea de chirii pentru imobile care nu îi aparţin?

Cine face front comun pentru acoperirea unor astfel de derapaje ca să nu le spunem artificii ale administraţiei Kovacs-Keizer?

Pentru astfel de semnalări suntem denigraţi şi linşaţi mediatic  de cei pe care primarul îi plăteşte din banii careienilor.

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare  cetăţean al acestui  oraş are drepturi egale indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/primaria-carei-percepe-chirie-pentru-un-imobil-pe-care-nu-il-are-in-proprietate.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/primaria-carei-renunta-la-somatia-de-plata-pentru-curent-electric-si-sugereaza-plata-a-100-lei-lunar-curtea-de-conturi-a-iesit-din-curtea-primariei.html

Lasati un comentariu