HAOS. De ce se mai supun votului consilierilor careieni aprobări de contracte semnate şi parafate anterior datei şedinţei?

• publicat la: 24 august 2018
HAOS. De ce se mai supun votului consilierilor careieni aprobări de contracte semnate şi parafate anterior datei şedinţei?

Întrebare pentru instituţiile abilitate a verifica  legalitatea activităţilor desfăşurate la UATM Carei.

Pentru ce mai aduce UATM Carei în atenţia consilierilor şi supune votului proiecte de hotărâre care sunt puse în practică anterior datei dezbaterilor?

Nu este pentru prima dată când primarul introduce proiecte prin care solicită votul consilierilor pentru acţiuni derulate anterior.

La şedinţa din 14 august 2018 primarul a depus un proiect de hotărâre prin care cerea aprobarea consilierilor municipali pentru încheierea unui contract juridic cu o firmă de avocatură din Zalău.

A existat chiar şi un raport datat ….9 august 2018 pe acest subiect, raport care prevede la final menţiunea….,,ataşez Copia sentinţei civile…precum şi modelul contractului de asistenţă juridică,,…contract din 24 iulie 2018.

Să nu aibă secretarul de la Primăria Carei informaţia potrivit căreia ,,modelul,, contractului de asistenţă juridică a fost depus la instanţele de judecată semnat şi parafat înainte de data de 14 august 2018 tocmai pentru a fi în termen privind depunerea apelului?

O fi valabilă împuternicirea avocaţială din luna iulie  pentru care s-a cerut aprobarea contractului de asistenţă juridică dacă aprobarea Consiliului Local Carei este datată…14 august 2018?

După ce legi se fac jocurile în Republica de la Primăria Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu