Primăria Carei nu utilizează Sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale

• publicat la: 2 august 2018
Primăria Carei nu utilizează Sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale

Jurnalistul Dan Tanasă, cel care a obligat Primăria Carei să respecte caracterul oficial al limbii române în cazul plăcilor amplasate pe faţada clădirilor unor şcoli, trage un semnal de alarmă privind refuzul instituţiilor publice controlate de UDMR de a sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale aşa cum prevede LEGEA.

Detalii AICI…

UDMR a transmis deja prin vocea liderului UDMR Kelemen Hunor disprețul profund pe care îl manifestă față de Centenarul Marii Uniri.

Linia trasată de liderul UDMR este respectată întocmai de întreg efectivul ONG-ului maghiar.

Astfel, la Primăria Carei din a cărei conducere fac parte exclusiv membrii ai UDMR Carei, documentele oficiale seamănă mai degrabă cu anunţuri mortuare decât cu ale unei instituţii publice din Anul Centenar.

Aşa arată toate documentele oficiale emise de UATM Carei adică Primăria Carei.

Cu totul altă situaţie la Primăria Negreşti Oaş.

Potrivit prevederilor  OUG nr. 22/2018: Art. II. – (1) Începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și al Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta.

Aşa spune LEGEA.

Sigla Centenarului Marii Uniri nu apare nici pe toate afişele unde Primăria Carei este partener şi nici pe anunţurile afişate la Avizierul de la intrare.

Nici pe adresele oficiale ale Poliţiei Municipiului Carei nu apare sigla Centenarului aşa cum prevede OUG nr. 22/2018: Art. II.

Pentru astfel de semnalări ale nerespectării prevederilor legale de către instituţia Primăriei Carei atât Dan Tanasă cât şi Buletin de Carei şi administratorul acestuia sunt linşaţi mediatic  de cei plătiţi din bani publici de către primarul preşedinte al UDMR Carei.

Consilierii locali din partea UDMR Carei au votat fără să motiveze interzicerea amplasării în oraş a unui catarg cu drapel românesc de către Asociaţiunea ASTRA Carei.

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Lasati un comentariu