Revoltător! Consilierul primarului udemerist Kovacs hărţuieşte românii supravieţuitori ai masacrelor şi ororilor dictaturii hortyste

• publicat la: 31 august 2018
Revoltător! Consilierul primarului udemerist Kovacs hărţuieşte românii supravieţuitori ai masacrelor şi ororilor dictaturii hortyste

Sabina Dobra, bunica preşedintelui PSD Carei, consilierul Oneţ, relata în 2015 despre grozăviile trăite în perioada instalării hortyştilor la Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2015/01/istorie-care-se-vrea-uitata-cine-uita-trecutul-este-condamnat-sa-l-repete.html

La fel şi preotul Gheorghe Munteanu din Ianculeşti…aceasta este scrisoarea lăsată mărturie!

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/tulburatoarea-marturie-a-parintelui-gheorghe-munteanu-despre-atrocitatile-hortyste-din-ianculesti-era-un-cosmar-apocaliptic/

Gaftia şi Traian Todea povesteau în 2014 despre măcelul românilor după instalarea dictaturii hortyste.

https://adevarul.ro/locale/satu-mare/rani-nu-vindeca-70-ani-marturii-supravietuitorilor-masacrului-perioada-1940-1944-1_542c1d560d133766a894938a/index.html

După o nouă solicitare a Buletin de Carei privind LISTA imobilelor retrocedate în municipiul Carei din 1990 şi până în prezent  au apărut atacurile angajaţilor din bani publici de la Primăria Carei. Cel mai vehement este consilierul personal al primarului Kovacs pe blogul său opiniedecarei.ro.

În timpul programului, consilierul personal al primarului udemerist Kovacs se ocupă de hăituirea şi hărţuirea românilor prigoniţi şi masacraţi în timpul dictaturii hortyste.

Numeroasele fărădelegi  din administraţia Kovacs-Keizer se încearcă a fi ascunse după scrieri antiromâneşti îndreptate împotriva celor care fac parte din familii de foşti expulzaţi şi refugiaţi din Carei în 1940 .

Nu veţi citi despre parcelarea terenului parcului dendrologic în anul 1998 şi vânzarea ulterioară a unei parcele din parcul monument istoric. Nici despre contractele încheiate de Primăria Carei cu Electrica SA pentru locaţii inexistente.

Dar veţi citi despre hărţuirea celor care au spirit civic şi se manifestă româneşte în oraşul unde limba română nu are caracter oficial pe statuile ridicate de primar şi unde plăcuţele cu tricolor de pe clădirea Primăriei sunt înlocuite cu unele întunecate, fără tricolor.

Masacrele comise împotriva românilor la instaurarea dictaturii hortyste nu pot fi ascunse nici măcar de mizerabilele scrieri ale unui scrib plătit din bani publici , fin de cununie al primarului.

Nerealizat pe plan profesional, acesta se lipeşte mereu de persoanele influente la un moment dat şi le ridică adevărate ode ignorând crunta realitate.

Pentru conformitate, nu numai tanti Ileana  a fost în situaţia relatată ci întreg satul Ianculeşti, fapt despre care am scris de-a lungul timpului.

Pe când o relatare despre lipsa claselor cu predare în limba română în municipiul Carei la învăţământ profesional tip DUAL? Românilor li se refuză avantajele acestui tip de învăţământ dar nu li se refuză dreptul de a plăti taxe şi impozite.

Cei care scriem despre ororile trăite în periaoda 1940-1944 sau despre discriminarea românilor din Carei în anul 2018 suntem mereu încondeiaţi la comentarii şi trimişi înafara arcului carpaticdeşi suntem băştinaşi cu acte în regulă.

Cât mai vrei să prigoneşti  românii Kovacs Eugen?

Daniela Ciută,

urmaş al unei familii de refugiaţi din Carei în 1940

 

 

 

comentarii

de TROFIN GABRIELA la 31 august 2018 - 14:21

…cu un primar maghiar ,la ce sa te astepti….?sa -i fie rusine ….!

de mine la 31 august 2018 - 16:15

Kovas! Esti un GUNOI!RAMANEAI MAI BINE ACOLO DE UNDE AI VENIT!GUNOIULE!!!

de romulus la 31 august 2018 - 23:20

rusine primare!!!! antiromanismul tau a devenit deja o boala!
nici sriul nu te mai scapa de magariile antiromanesti pe care le faci!

Lasati un comentariu