Tinerii de la ASTRA Carei revin acasă cu recunoaşteri ale pregătirii lor

• publicat la: 23 august 2018
Tinerii de la ASTRA Carei revin acasă cu recunoaşteri ale pregătirii lor

Au revenit acasă tinerii care au participat la Tabăra  Națională de Cultură Etnografică „Acasă la noi” de la valea Budului din judetul Bacău.Tabăra a fost una gratuită şi a recompensat activitatea culturală a tinerilor.

Potrivit participanţilor, ediţia din acest an a fost o deplină reuşită. Pentru grupul de la Asociaţiunea ASTRA Carei coordonat de prof.Rodica Pop şi Dorin Donca nu am găsit superlative pentru a reda mulţumirea lor sufletească. Programul artistic prezentat de grupul ASTRA Carei a fost primit cu aplauze de asistenţă.

Tinerii au demonstrat că sunt buni nu numai la partea cultural-artistică ci şi la cultură generală,  locul I obţinut la concursul desfăşurat în una din seri fiind o recunoaştere clară.

Oana, Denisa, Anda, Andrea, Daniela, Răzvan, Andrei, Anghel şi Paul  sunt mândră de voi!

Un moment emoţionant a fost cel în care Ansamblul folcloric de dansuri din Făgăraş a dedicat o suită  de dansuri codreneşti grupului de la Carei.

Felicitări organizatorilor pentru munca depusă, pentru condiţiile create şi mai ales pentru consecvenţă. Tabăra  Națională de Cultură Etnografică „Acasă la noi” de la valea Budului trebuie să îşi continue activitatea ca  tabără de folclor, de spiritualitate românească, de cultură şi civilizaţie, de coregrafie.

Programul a cuprins şi activităţi turistice, de vizitare a obiectivelor din zona Bacău.

Pe parcursul traseului străbătut până la Bacău astriştii au făcut popasuri şi au admirat peisajele superbe ale ţării noastre.

Alese mulţumiri aducem  organizatorului constant, Mitică Pricopie, secondat de Pavel Șova. Să fiţi răsplătiţi înmiit pentru implicare.

Vivat, crescat, floreat ASTRA !

Daniela Ciută

preşedinte ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,, Carei

Lasati un comentariu