Alo? Se aude cine a dat jos troiţa din Satu Mare?

• publicat la: 14 septembrie 2018
Alo? Se aude cine a dat jos troiţa din Satu Mare?

Doamna Livia Haidu şi col(r) Voicu Şichet confirmă prin intervenţiile domniilor lor  că nu ei au dat jos  troiţa ci ,,un funcţionar din Primărie,,.

Mai crede cineva că acel angajat a acţionat de capul lui fără ca cineva …să îl îndrume în ce priveşte sarcinile pe ziua respectivă?

Cum rămâne cu afirmaţiile gornistului de la primăria Carei, plătit din bani publici? Sunt Fake News cap coadă! Avem acum dovada propagandei sale mincinoase  şi înregimentării sale la un anume grup.

Nu avem nevoie nici măcar de scuze pentru că nu ne onorează niciun fel de apropiere faţă de astfel de persoane lipsite de credibilitate şi rău intenţionate!

Buletin de Carei a postat în seara zilei de 12  septembrie 2018 un material despre ridicarea troiţei din centrul mun.Satu Mare.

Cei care s-au simţit cu musca pe căciulă au sărit ca arşi şi au început campania de denigrare şi manipulare prin vocile şi tastele celor  aserviţi. Nu au lipsit nici jignirile  şi încercările de manipulare transmise pe mesaj privat .  Niciunul dintre cei care au dat până la urmă informaţiile false nu a catadicsit să ceară şi informaţii de  la cei care au fost de faţă la discuţia din cabinetul primarului  în data de 12 septembrie 2018.

Buletin de Carei  s-a informat  şi a oferit date reale despre înlăturarea troiţei.  Doamna Livia Haidu a afirmat acelaşi lucru ca şi col(r) Voicu Şichet- troiţa a fost ridicată de un funcţionar  din primărie în timp ce avea loc discuţia cu primarul şi cei doi  funcţionari din primărie.

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/comunicatul-asociatiei-civice-tempora-legat-de-troita-din-satu-mare.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/razboi-pe-fata-pentru-troita-buletin-de-carei-nu-ofera-fake-news-si-reda-declaratiile-doamnei-haidu.html

Buletin de  Carei a dovedit şi de această dată că e mai presus de orice bănuială de ştiri false.

Buletin de Carei

comentarii

de ioane la 14 septembrie 2018 - 23:52

praful s-a ales de credibilitatea scriitorilor din presa satmarena !
se aleg apele si se poate vedea cine de cine e pltit si cine e corect . numai florin rachitan a dat stirea corecta ! mare nesimtire si nemernicie sa dai jos o troita sfintita !

Lasati un comentariu