Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

• publicat la: 19 septembrie 2018
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 19 octombrie 2018.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toate persoanele care solicită un loc de muncă și care sunt interesate în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele puse la dispoziție de agenții economici.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.De la acest eveniment nefiind excluse și alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă din țară sub coordonarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă București.

Locația de desfășurare a bursei, programul de desfășurare, numărul de locuri de muncă estimate puse la dispoziție de către agenții economici, precum și alte detalii, vor fi comunicate în timp util.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, sunt invitați să descarce de pe site-ul agenției chestionarele de participare la bursa, cât și formularul  cu  ofertele de locuri de muncă și să le comunice la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36 ,telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Lasati un comentariu