Cazurile de hepatită de pe strada Doina trecute sub tăcere. Focar de şobolani pe str. Kogălniceanu

• publicat la: 12 septembrie 2018
Cazurile de hepatită de pe strada Doina trecute sub tăcere. Focar de şobolani pe str. Kogălniceanu

Despre locuinţele sociale gestionate de către Primăria Carei am scris nenumărate articole fără ca cineva din adminsitraţia Kovacs -Keizer să ia măsuri de remediere a situaţiei dezastruoase sau , şi mai grav, fără ca Direcţia de Sănătate Publică să aibă curajul să intervină. Oare toţi angajaţii de la direcţie sunt numiţi pe criterii politice de nu intervin pe terenul gestionat de baronul local Kovacs?

Priviţi care este sursa de apă pentru numeroase familii din cartierul din capătul străzii dr.Marinescu…

Priviţi sursa de apă de pe strada Doina unde zeci de familii stau ca în evul mediu–-

La locuinţele sociale de pe strada Independenţei 45 nici măcar NU EXISTĂ SURSĂ DE APĂ!

Am semnalat aceste aspecte dar cei ajunşi în funcţii, bine aşezaţi în fotolii călduţe, se fac că nu văd şi nu aud nimic din ce se petrece în jurul lor.

Galerie foto

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2072903932957874

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1948565892058346

Aici, de  la locuinţele de pe strada Doina , s-au îmbolnăvit cu hepatită la începutul verii câţiva minori. Aceştia au fost internaţi dar a fost păstrată o tăcere totală din partea primăriei şi a serviciului social.

Noi şi noi cazuri de hepatită apar în oraş , în locurile unde primăria nu face faţă  la menţinerea  curăţeniei de către  locuitori. Şi pe strada Mihail Kogălniceanu este un focar de gunoaie la casa cu numărul 42.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/s-o-s-din-carei-sobolanii-colcaie-in-curtile-din-jurul-casei-de-pe-strada-kogalniceanu-nr-42.html

Locuitorii de pe strada Mihail Kogălniceanu au făcut o adresă către Primăria Carei în data de 29 august 2017 care a primit număr de înregistrare 11805. În adresa semnată de 15 locuitori de pe această străduţă se solicită luarea de măsuri pentru îndepărtarea focarului de mizerie şi şobolani de la numărul 42. Până la această dată nu a fost transmis nicin răspuns deşi termenul legal de 30 de zile a expirat dar nici  nu s-a luat nici o măsură de  eradicare a focarului.

A pierdut controlul administraţia Kovacs-Keizer? Nu e de mirare cu ce specialişti are angajaţi ca şi consilieri la cabinetul primarului….

Buletin de Carei

comentarii

de Coco Jambo la 12 septembrie 2018 - 21:33

Ce mai spunem de aceasta situatie,sí nu de ultimul rand de cazul De la Ispirescu(presa sm),hepatita domina in aceasta zona Ghetou,nu mai trebuie oferit niciun platou.

de Coco Jambo la 12 septembrie 2018 - 21:46

Daca nici langa Lebada nu este facut curatenie de langa containerele de gunoi, ce mai putem astepta stimati careieni CA o sa fie luate masuri impotriva acestori oameni care traiesc in aceste conditii mizerabile!!!.Oricum ar trebuie luate ceva masuri pana cand se poate face si nu ajunge oameni nevinovati in spitale CA la Str Ispirescu,stirea a fost publicata azi in Presa sm.

Lasati un comentariu