ContiTech Carei are peste 1.900 de angajați la ora actuală. Previziuni

• publicat la: 23 septembrie 2018
ContiTech Carei are peste 1.900 de angajați la ora actuală. Previziuni

Buletin de Carei a  solicitat conducerii ContiTech  să răspundă la câteva întrebări legate de numărul angajaţilor şi de previziunile privind angajările din perioada următoare.

Vă redăm în continuare întrebările şi răspunsurile primite cu menţiunea că la întrebarea nr.2 am solicitat numărul persoanelor cărora nu li s-a mai prelungit contractul de muncă şi nu numărul celor cărora nu li se va mai prelungi de acum înainte.

1. Câţi angajaţi are unitatea de producţie de la Carei? Câţi au contract pe perioadă nedeterminată şi câţi pe perioadă determinată.

 Răspuns

ContiTech Carei are peste 1900 de angajați

2. La câte persoane nu li s-a mai prelungit contractul de muncă pe perioadă determinată?

Răspuns

Începând cu luna octombrie trecem la un model de activitate cu 15 schimburi. Va exista o reorganizare în cadrul fabricii, numărul de persoane care lucrează va scădea ca urmare a neprelungirii contractelor de leasing și a pensionărilor. Cei 1900 de angajați ContiTech nu vor fi afectați de reorganizare, ci 35 de contracte de leasing vor fi încheiate.

3.  Ce pronosticuri aveţi pentru perioada imediat următoare şi apoi în 2019 pentru forţa de muncă? Veţi mai face angajări, se va rămâne la acelaşi număr de personal sau se va reduce numărul angajaţilor?

Răspuns

Piața muncii în domenul automotive este într-o continuă schimbare. Activitatea ContiTech Carei în perioada următoare depinde de proiectele pe care le derulăm în această locație.

Acestea au fost răspunsurile oferite de purtătorul de cuvânt de la ContiTech. Activitatea celui mai mare angajator din Carei depinde după cum se spune de proiectele  derulate.

Buletin de Carei

 

 

 

comentarii

de Poet Carei city 2018 la 24 septembrie 2018 - 13:33

Multe fabrici falimentat,frumoasa epoca centenariat,investitorii straini nu de cautat,dar supermarketele a inaltat,ce mai putem astepta,daca si Contitechul va disparea,uitam supermarketele frumoase,cu buzunare goale o sa ne bucuram de zile frumoase.

de Muncitorul la 27 septembrie 2018 - 09:50

Felicitări, să sperăm că numărul angajaților va crește iar compania va beneficia de contracte optime în continuare. Avem nevoie de cât mai mulți angajatori în țară.

de tibor la 27 septembrie 2018 - 13:39

cand o sa creste ca multi au plecat deja acasa de la fabrica! lasi pe ei sa pleca acasa si apoi spui ca o sa creste iara?

de adrian la 7 octombrie 2018 - 16:40

vor ridica salariul daca nau omeni

Lasati un comentariu