CSS 2 Baia Mare şi Alpha Oradea câştigă Memorialul Mircea Dohan la handbal

• publicat la: 8 septembrie 2018
CSS 2 Baia Mare şi Alpha Oradea câştigă Memorialul Mircea Dohan la handbal

Fluier final la Turneul internaţional de handbal Memorialul Mircea Dohan. Câştigătorii din acest an sunt cluburile din Baia Mare la fete şi cel din Oradea la băieţi. Meciurile din finală au fost de infarct.

Fetele de la CSS 2 Baia Mare au fost conduse până aproape de final de cele de la Hajdúnánási Sport Klub. Egalarea a venit cu 4 minute înainte de fluierul final iar apoi datorită unor schimbări tactice ale antrenoarei au venit şi golurile câştigătoare. ,,Merită să visezi, îndrăzniţi să visaţi, să visaţi că ajungeţi campioni,, spunea la deschidere Narcisa Lecuşanu, merită orice sacrificiu pentru aţi atinge acest vis,,.

Galerie FOTO

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2137194276528839&__xts__%5B0%5D=68.ARBEZgmf8ad5PzKFRXUPcazcpOvOPDATJZ4_LSKIf5DAA6fLD74cujzQjBPDe2AYqrYZmy7TnIEBaJKLohwMozGyU4fxxqEBc0hVAotqhGW-n0ihnvuYIWo97Yl8iKZoKjWjOpgLiLkdnF0zdfqSI-Eq5N31BPMhhqVkVkNtNhfcwYX4hQ-wnA&__tn__=-UC-R

Cei care au crezut cel mai mult în visul lor au câştigat. Lupta a fost acerbă! Cristian Gaţu şi Ştefan Birtalan au oferit medaliile, diplomele şi Cupele câştigătorilor. Au fost recompensaţi toţi cei care au contribuit la buna desfăşurare a acestei importante competiţii. Regretul cel mare este că nici după 7 ani de la prima ediţie a acestui Memorial Mircea Dohan primăria nu a găsit de cuviinţă să asigure măcar curăţenia până la sala de sport că de sprijin financiar nu mai încape discuţie. Felicitări organizatorilor!

Luaţi, postaţi şi promovaţi! Faceţi cunoscute atitudini şi comportamente model! Acţiunea familiei Dohan este una demnă de urmat nu numai la nivel local ci şi naţional şi face cinste Careiului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu