Deşeurile şi molozul cuprind Careiul

• publicat la: 17 septembrie 2018
Deşeurile şi molozul cuprind Careiul

În timp ce consilierul primarului Kovacs, Szasz Lorand, angajat pe banii careienilor  se ocupă de comunicatele Primăriei Satu Mare şi de denigrarea Buletin de Carei, oraşul colcăie de mormane de moloz şi gunoaie.

Pe strada Bicaz din centrul oraşului stau de săptămâni întregi mormanele de moloz. Nu e singura stradă, de fapt sunt puţine străzi unde nu există depozitat moloz. Comunicatul postat pe pagina Primăriei Carei legat de depozitarea molozului pe spaţiul public  e doar de faţadă pentru că nimeni nu ia nicio măsură de menţinere a curăţeniei în oraş!

Gunoaie cât încape pe o cale de acces de lângă Gara CFR. Resturi de cauciuc  tapetează un drum obosit….

Primăria Carei pierde pe zi ce trece controlul asupra a tot ce se petrece în oraş. Nici nu e de mirare  la ce specialişti sunt angajaţi ca şi consilieri.  Primăria Carei nu a fost în stare nici măcar la Turneul internaţional de handbal ce a avut loc la Carei să asigure curăţenia din jurul sălii de sport.

Buletin de Carei

 

comentarii

de kinga la 18 septembrie 2018 - 07:59

aia nu e resturile de cauciuc de la noi de la fabrica?

de Poet Carei city 2018 la 18 septembrie 2018 - 13:00

Deseurile si molozul,dar nu ultimul rand si GUNOIUL,vizionati zona LEBADA,ce frumoasa peisaj pentru EPOCA CENTENARA,nimeni nu a facut nimic,numai mirosim aerul mediatic,CINE va fi Marea Salvatoare ,o sa curata Bela Horizonte.

Lasati un comentariu