Fost candidat de primar în Carei, vicepreşedinte al CJ Satu Mare numit consul la Londra în luna iulie

• publicat la: 10 septembrie 2018
Fost candidat de primar în Carei, vicepreşedinte al CJ Satu Mare numit consul la Londra în luna iulie

Teodor Meleșcanu, a semnat  un ordin prin care, începând cu data de 23 iulie 2018, Valentin Macec este numit consul al României la Londra. De atunci apare şi pe pagina oficială a Ambasadei României la Londra, la secţia Consulară.

 

,,A fost un moment foarte emoționant pentru colegii noștri, doamna Amalia Pufulescu și domnul Valentin Macec, care au jurat să își pună toate calitățile și priceperea în slujba statului și poporului român, promovând și apărând interesele naționale și cele ale cetățenilor români. Pentru noi, toți ceilalți, a fost un prilej de aducere amintire a începutului carierei, dar și de reflecție cu privire la cum ne putem îmbunătății activitatea pentru a duce la îndeplinire obiectivele misiunii” – a declarat ambasadorul Dan Mihalache la ceremonia de depunere a jurământului.

Valentin Macec a candidat pentru fotoliul de primar în Carei în anul 2008. S-a clasat pe a doua poziţie după proaspăt alesul preşedinte al UDMR, Kovacs Eugen. Deşi în perioada respectivă exista şi al doilea tur de scrutin, Valentin Macec nu a mai fost la fel de implicat în campanie ca şi contracandidatul său Kovacs care l-a învins cu 57,45% din voturi.  A fost  ,,ales,, imediat ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare. Jocurile politice cu iz de csardas l-au scos din funcţia de vicepreşedinte şi astfel Valentin Macec ajunge la Bucureşti activând  în conducerile unor companii naționale precum Tarom sau Transgaz, la Ministerul Transporturilor dar și în Direcția Logistică a Ministerului de Externe de unde a fost numit recent în postul de consul la Londra.

Buletin de Carei

 

comentarii

de natalia la 10 septembrie 2018 - 10:07

felicitari!

de blabladecarei la 15 septembrie 2018 - 12:35

Fost candidat de primar în Carei….numit consul la Londra în luna iulie….asa ca si sotu mai are sanse sa fie cineva in viata. Sau in alta viata :))))))))))

de gergely la 15 septembrie 2018 - 19:43

Valentin are sot? se poarta mai nou

Lasati un comentariu