Lidl a început construcţia magazinului din Carei

• publicat la: 7 septembrie 2018
Lidl a început construcţia magazinului din Carei

Investitorul SC LIDL Romania S.C.S a început lucrările pentru ridicarea magazinului din Carei. Momentan se demolează casele achiziţionate pe calea Mihai Viteazu din localitate,adică numerele 36,38 şi 40.

Asocierea Băbălai Radu-Marcel, Băbălai Angela, Evert Magdalena, Szabó-Evert Emese-Tünde (identică cu Evert Emese Tunde ), Nemes Kinga Beata (identică cu Evert Kinga Beata), Prem Ioan, Prem Ileana, Giurgiu Otto și Giurgiu Cornelia  au calitatea de  beneficiar.

Noul magazin LIDL se va întinde pe o suprafaţă de 2186,75 mp  iar întregul teren pe care va funcţiona LIDL  va fi de 8600 mp.

În mod cu totul şi cu totul curios, casa cu numărul 34  va rămâne între două  mari magazine şi un showroom de mobilă.

Locuitorii de la nr.34 sunt nevoiţi să îşi ţină copii în casă din motive de securitate pentru că  bucăţi de cărămidă din peretele de la casa cu  nr.36 cad în curtea lor.

Locatarii de la nr.34  solicită  măsuri de protecţie de la demolator…E vorba totuşi de securitatea unor oameni.

Familia de la nr.34  susţine că are un contract de intermediere şi consultanţă imobiliară semnat în februarie 2016 cu firma S.C. WORLD BEST DEALS – S.R.L. unde Dl Călugăr Teodor Cosmin este  administrator.

În urma noilor decizii luate de  firma investitoare şi primăria Carei, casa de locuit de la nr.34  va fi încadrată de  societăţi comerciale cu toate consecinţele ce decurg de aici…zgomot, trafic intens şi lipsă de intimitate.

Noul magazin LIDL va aduce şi 26 de locuri de muncă  potrivit celor afirmate la Dezbaterea publică pe acest subiect la Primăria Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu