Nimic pe pagina Primăriei Carei despre lansarea de carte „Silviu Dragomir – istoric”

• publicat la: 30 septembrie 2018
Nimic pe pagina Primăriei Carei despre lansarea de carte „Silviu Dragomir – istoric”

Vineri, pe pagina Primăriei Carei au fost postate evenimentele culturale ce vor avea loc în cursul săptămânii următoare. Mai puţin cel  referitor la lansarea de carte „Silviu Dragomir – istoric”, Deva, 2018. a Prof. Univ. Dr.Sorin Șipoș, un eveniment din cadrul manifestărilor dedicate Anului Centenar al Marii Uniri. Ca să nu citească careienii  sâmbătă şi duminică despre lansarea de carte. La fel cum au procedat cu filmarea şedinţei de CL de vineri 21 septembrie 2018, postată abia luni 24 septembrie după ce Buletin de Carei s-a interesat de soarta ei. Şmecherul de consilier al primarului a crezut că dacă o postează după implicarea Buletin de Carei va putea păcăli un grup de cititori dar capturile noastre cu dată şi oră l-au dat de gol.

Dar de la o Primărie unde se dau jos plăcile oficiale cu tricolor şi nu se afişează decât imagini ale primăriei fără stema României ce aşteptări să ai?

Nu a fost postat nici anunţul pentru comemorarea lui Avram Iancu din 9 septembrie 2018.

Evenimentele  româneşti patriotice de la Carei nu sunt pe placul conducerii Primăriei din care nu face parte niciun român.

Joi, 4 octombrie 2018, de la ora 13,00, alături de profesorul universitar Sorin Șipoș, autor al cărții, la Carei va fi prezent și Lector. Univ. dr. Radu Romînașu de la Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din Oradea, care va prezenta volumul. Cuvântul de deschidere va fi rostit de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

 Evenimentul, organizat de Școala Doctorală de Istorie din cadrul Universității din Oradea, Centrul de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragormir”, cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, se desfășoară în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/silviu-dragomir-istoric-lansare-de-carte-la-carei.html

Lasati un comentariu