Pop Tiberiu din Carei batjocoreşte nume de familie

• publicat la: 22 septembrie 2018
Pop Tiberiu din Carei batjocoreşte nume de familie

Priviţi consecinţele dezinformărilor şi denigrărilor promovate de la cabinetul primarului din Carei împotriva Buletin de Carei şi administratorului Daniela Ciută.

Szasz Lorand, finul şi consilierul personal al primarului Kovacs, plătit din bani publici,  incită careienii împotriva numelui Ciută şi foloseşte expresii de genul….,,ciutisme,,. Deja au apărut în spaţiul public comentatori total neinformaţi  şi deloc bine intenţionaţi care copiază modul de exprimare promovat pe blogul lui Szasz la adresa persoanelor care deranjează imaginea lui Kovacs.

Aşa se exprimă unul din absolvenţii  Liceului Tehnologic  ,,Simion Bărnuţiu,,  din Carei la o postare privind necesitatea punerii în valoare a unui important monument românesc de for public.

Monumentul Ostaşului Român este un monument de for public, inaugurat la data de 25 octombrie 1964 , creaţie a maramureşeanului Gheza Vida.

Monumentul Ostașului Român din Carei este înscris la poziția nr. 304, cod SM-III-m-A-05382, în “Lista monumentelor istorice”, actualizată prin Ordinul ministrului Culturii si Cultelor nr. 2314/8 iulie 2004.

O perdea de tuia de peste 9 m împiedică vizibilitatea sa din orice altă poziţie decât stând în faţa sa. Asociaţiunea ASTRA CArei şi Asociaţia Unirea 2009 au depus o solicitare de punere în valoare aimportantuluimonument de for public, conform legii 120, dat Primăria Carei nu a oferit nici măcar un răspuns scris la adresa înregistrată oficial. Primăria Carei încurajează de fapt şi transformarea acestui Monument în loc de joacă potrivit celor declarate de primarul Kovacs.  Reacţii de genul celei de mai sus au apărut în urma campaniei declanşate de la nivelul administraţiei actuale a oraşului.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Cornelia la 22 septembrie 2018 - 12:07

Statuia lui Bratianu este si mai ascuns, ìntr un parc din Bucuresti şi nimeni nu se deranjeazã. Monumentul se observã suficient de bine, se incadrazã ìn peisaj. In rest, somn usor. Ne plictisim.

de Buletin de Carei la 22 septembrie 2018 - 13:42

Noi plătim taxe şi impozite la Carei nu la Bucureşti. De ce nu luaţi acei tuia pentru înconjurarea bustului lui Petoffi sau a grof Karoly?

de miki la 23 septembrie 2018 - 12:04

Noua asa ne place.Cui nu-i convine sa nu se uite.

de miki la 23 septembrie 2018 - 12:07

Cred ca aceasta conducere afost votata de o majoritate, iar in democratie cel care a fost votat,trbuie lasat sa conduca.

de miki la 23 septembrie 2018 - 12:15

La alegerile din 2016,Primarul actual a primit 1719 voturi,Ciuta 417.Cred ca este evident cine este indreptatit sa conduca.In rest….noapte buna.

de castaian la 23 septembrie 2018 - 19:32

nimeni nu este indreptatit sa conduca ilegal! Ciuta a avut peste 1000 de voturi asa ca esti prost informat sau doar …rau intentionat.

de nelu la 23 septembrie 2018 - 19:39

nu va mai certai degeaba miki bacsi ca stim cum se numara voturile la careii mari…si cum se platesc coloratii. Degeaba vreti voi sa aparati pe kovaci ca saracu inca mai are mult si bine de platit la datoriile lui. Urlati pe facebook ca nu mai vreti coruptie dar va plac numai coruptii.
La Ciuta in curte nu intra fiscul dupa datorii asa cum intra la kovaci pentru ca Ciuta are tot ce nu poate avea kovaci. Case si masini pe numele lui nu pe numele altora si are tot firma cu care a inceput in 1991. Kovaci a falimentat deja o gramada de firma impreuna cu onet din Ianculesti. A fentat si bugetul local demulte miliarde. In rest…e liber sa va placa coruptii. E la moda curentul dracnea.

de sorin la 23 septembrie 2018 - 20:51

nu numai dl Ciuta a candidat de primar ci si Onet presedinte la psd si nu a facut nici macar atatea voturi cat a luat partidul. A candidat si Pinter Jozsi careian care a luat cele mai puţine voturi. Onet e nepotul asociatului lui Kovacs la firmele de mobila iar Pinter e angajatul de la firma lui vicele Keizer.

de Poet Carei city 2018 la 24 septembrie 2018 - 14:53

In epoca asta CENTENARA,important este tuiele pana UNDE Inalta,dar pe cine intereseaza,si cainele rade ca si o capra,sa avem zile centenare cat mai frumoasa.

de Buletin de Carei la 24 septembrie 2018 - 16:52

Toate ,,este,, important. Mai ales să scăpăm de bătaia de joc la adresa monumentelor româneşti din Carei. Vom avea şi zile frumoase pentru că…fie roata ea pătrată tot se-nvârte ea odată.

de Fucker la 28 septembrie 2018 - 09:12

Ba pizda lasa tu pe Tibike ca doamne sa nu dea sa ajung acasa te prind si voi spala strazile Careiului cu tine curva batrana ce esti ia pula sotului tau in gura si taci nesimtita dracului dute inapoi in pizda matii de unde ai venit urata naibii.

de gigel la 28 septembrie 2018 - 11:33

la asa sustinatori cum are tibike nu ne miram ca ia apararea consilierul primarului kovacs

de unio la 28 septembrie 2018 - 12:44

@miki 23 sept 12:07
In democratie, majoritatea conduce, dar ea conduce DUPA LEGILE STATULUI in care exista ca majoritate, nu dupa legile altui stat! Iar orasul Carei, indiferent daca-ti place sau nu, se afla in statul numit Romania, unde majoritatea o formeaza romanii, iar nu sovinii unguri. Ca statul roman este atat de prost incat face legi care le permit sovinilor unguri sa-si bata joc de statul in care traiesc, asta este prostia romaneasca in forma continuata, dupa prostia ce a fost facuta si imediat dupa 1944, in loc sa expulzeze in Ungaria minimum 200.000 de unguri, atat din „partium”, cat si din judetele aflate acum in pretinsul „tinut secuiesc” (ala fara secui!) . De ce 200.000 de unguri? Ca sa fie exact cati romani expulzasera ungurii lui Horthy din Ardealul ocupat imediat dupa 30 august 1940.

de unio la 28 septembrie 2018 - 12:53

@ gigel
La ce scoala a studiat personajul tibike? Ghici? La „prestigioasa” scoala de tractoristi, unde de ani buni nu reuseste nici macar un absolvent sa ia bacalaureatul, dar compenseaza cu balacaritul.

Lasati un comentariu