Primarul nu vrea taxă de intrare la Castelul Karolyi

• publicat la: 24 septembrie 2018
Primarul nu vrea taxă de intrare la Castelul Karolyi

De ce dăm cu piciorul la o sursă importantă de venit pentru bugetul local şi nu percepem TAXĂ de vizitare la Castelul Karolyi?  Zilnic vin autocare pline cu turişti din Ungaria  ca să viziteze Castelul Karolyi.

Castelul din Carei şi-a redeschis porţile pentru turişti în mai 2012, în primul an înregistrându-se 35.000 de vizitatori. De la deschidere până în 2015, Castelul Karolyi a fost vizitat de peste 140.000 de persoane.

Pentru a creşte numărul turiştilor, administraţia locală careiană promovează în mod continuu Castelul Karolyi ca destinaţie turistică, suportând toate cheltuielile specifice.

Şi atunci de unde atâta reţinere în a face profit, a aduce venituri la bugetul local?

Începând din mai 2017 se putea percepe TAXĂ de vizitare a Castelului Karolyi. Potrivit prevederilor din proiectul accesat pentru reabilitarea castelului, în primii 5 ani  nu se pot percepe taxe pentru vizitarea obiectivului.

Primăria Carei plăteşte toate utilităţile pentru acest obiectiv turistic careian şi nu puţine. Sumele nu sunt deloc  de neglijat.

De ce nu doriţi domnule primar să introduceţi  bilet de intrare la Castelul Karolyi?

Sacrificaţi bugetul local pentru alte interese?

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

 

Lasati un comentariu