Şi totuşi! Ample manifestări la Carei de Ziua Pompierilor din România

• publicat la: 6 septembrie 2018
Şi totuşi! Ample manifestări la Carei de Ziua Pompierilor din România

Şi totuşi domnule primar Kovacs şi doamnă consilier Venig, Ziua pompierilor din România se va sărbători cu mare fast la Carei! Chiar credeaţi că puteţi împiedica o astfel de sărbătoare la Carei?

În data de 13 septembrie aniversăm Ziua Pompierilor din România. Sunteţi invitaţi să luaţi  parte la această sărbătoare!

La împlinirea a 170 de ani de la Bătălia din Dealu Spirii – moment de care se leagă declararea Zilei Pompierilor din România – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Carei, organizează ample manifestări publice în centrul municipiului Carei.
Începând cu ora 13:30, în data de 13 septembrie 2018, vă așteptăm pe B-dul 25 Octombrie din Carei să asistați la o paradă militară a cadrelor și tehnicii, pe acordurile Fanfarei Municipale Baia Mare, la premieri și exerciții demonstrative.

La data de 14 august 2018, primarul Kovacs a refuzat iniţierea unui proiect de hotărâre pentru acordarea de sprijin financiar pentru organizarea în bune condiţii a a primei sărbătoriri fastuoase  în municipiul Carei a Zilei Pompierilor.

,,…mai avem o adresă a…către  …de către inspectorul şef colonel  Nicolae Dima către dl primar si Primăria Carei  în care doreşte o sponzorizare sau… da… un sprijin financiar pentru organizarea Zilei Pompierilor dar nici aici nu avem un proiect de hotărâre aşa că … luăm la cunoştinţă…. altceva nu putem face…  dacă aveţi vizavi de acesta ….dacă nu…atâtea materiale am avut…,, spunea la data de 14 august consiliera Venig.

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/isu-somes-trimisa-la-plimbare-de-primarul-careiului-si-presedinta-de-sedinta-de-la-cl-carei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu