De ce să alegi Dubai ca destinaţie de vacanţă?

• publicat la: 18 octombrie 2018
De ce să alegi Dubai ca destinaţie de vacanţă?

Dacă îti place să te bucuri de soare si mare în perioada în care în tara noastră este frig si plouă  atunci cel mai bine este să cauti cele mai bune oferte vacanta Dubai, căci aici cu siguranta vei găsi mult mai mult de atât si vei reusi să te bucuri de o destinatie luxoasă si de diverse facilităţi si posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Dubai poate fi considerat un oras al contrastelor, el fiind unul dintre cele sapte care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite si are unele dintre cele mai extravagante clădiri din toată lumea.

Datorită faptului că principala activitate a orasului este turismul, toti turistii se pot bucura de un mix cultural, de desert, de cladiri si aromele specifice acestui loc cu specific oriental.

Printre cele mai preferate activitati de catre turisti se numara safari in desert, unde toti participanii pot avea o experienta unică, mai ales dacă participa la show-uri autentice cu soimi, plimbari cu camila sau petrec noaptea in corturile beduinilor.

Poti avea parte aici inclusiv de experiente culinare, căci arabii sunt recunoscuti pentru aromele din farfurii, iar in timpul unui sejur Dubai ar fi păcat să ratezi mâncarea traditionala a acestora, care are la  bază orez, peste si carne. De asemenea, îţi poti bucura papilele gustative cu aromele contrastante din farfurii sau chiar acele gusturi ciudate întâlnite în celebrul restaurant Seven Sands.

Printre cele mai preferate locuri unde îşi petrec timpul atât turistii, cât si localnicii, sunt mall-urile, în Dubai existând peste 25 de mall-ul şi chiar un bazar de noapte care este deschis non-stop.

Există foarte multe obiective turistice si locuri pe care e păcat să le ratezi atunci când ajungi în Dubai, iar printre acestea, cele care merită mentionate sunt:

–          Burj Khalifa: cea mai înaltă clădire din lume, având 829 de metri, iar accesul în turn se face cu un lift si de acolo poate fi admirat atat Dubaiul vechi, cat si cel nou.

–          Dubai Park and Resorts: este locul preferat de familiile care ajung aici si este cel mai mare parc de aventuri din Dubai.

–          Soukul: bazarul de unde turistii pot cumpăra aur, mirodenii sau ciocolata din lapte de camilă

Ofertele de cazare sunt nenumarate, astfel ca puteti opta pentru diverse hoteluri Dubai, dar care oferă foarte multe facilităţi la preţuri accesibile.

Pe scurt, dacă vrei să petreci o vacanţă în unul dintre cele mai luxoase orase din lume, atunci este bine să te informezi din advertoriale despre conditiile in care poti ajunge legal acolo si despre  orice altceva consideri ca este necesar inainte de a opta pentru o astfel de locatie.

 

Lasati un comentariu