Firmă clujeană depozitează la Carei moloz în curtea unor blocuri cu acordul Primăriei

• publicat la: 7 octombrie 2018
Firmă clujeană depozitează la Carei moloz în curtea unor blocuri cu acordul Primăriei

Numai pe Buletin de Carei puteţi citi despre  nerespectarea regimului de depozitare a resturilor din construcţii  pe raza municipiului Carei. Primăria Carei îşi bate joc  de locuitorii din blocurile din Piaţa Avram Iancu. Pe domeniul public care este curtea blocurilor nu există aprobată nicio organizare de şantier şi totuşi mormane întregi de moloz şi  bucăţi de betoane sunt depozitate acolo.

În urma lucrărilor care se efectuează pe strada Corneliu Coposu şi Piaţa Avram Iancu rezultă cantităţi însemnate de moloz şi resturi de betoane care nu se transportă în spaţiul indicat de Primărie pe pagina sa oficială ci se duc în spatele blocurilor de locuit din această zonă.

priviţi cum este…protejată parcarea recent amenajată cu dale …

Toate aceste resturi ajung apoi în spatele blocurilor…

Buletin de Carei a semnalat în data de 5 octombrie existenţa unor mormane de moloz în curtea blocurilor din Piaţa Avram Iancu. Nu numai că nimeni din conducerea oraşului nu a luat nicio măsură împotriva firmei care îşi permite să folosească domeniul public după bunul plac dar s-a permis ca firma să depoziteze în continuare moloz.

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/moloz-pe-domeniul-public-din-carei-imagini-dezolante-din-spatele-unor-blocuri.html

Locuitorii din zona amintită sunt deranjaţi de modul în care administraţia Kovacs-Keizer  protejează interesele unei firme clujene în defavoarea  careienilor care stau în Piaţa Avram Iancu. Cerem respectarea anunţului oficial postat pe pagina Primăriei Carei privind locul de depozitare al resturilor din construcţii precum şi a sancţiunilor aplicate în caz de nerespectare.  Cine nu vrea un Carei curat şi bine întreţinut?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu