HALUCINANT! Primăria Carei nu mai ştie ce a retrocedat din 1990 încoace

• publicat la: 26 octombrie 2018
HALUCINANT! Primăria Carei nu mai ştie ce a retrocedat din 1990 încoace

Buletin de Carei a solicitat în mod oficial Primăriei Carei o listă cu imobilele retrocedate din 1990 şi până acum. Evident o listă cu imobilele din Carei.

Răspunsul Primăriei Carei este de-a dreptul halucinant în condiţiile în care din comisia de retrocedare au făcut parte angajaţi ai Primăriei Carei.

,,vă informăm că nu deţinem lista cu toate imobilele retrocedate pe raza municipiului Carei din 1990 şi până în prezent,, se spune în adresa Primăriei Carei semnată de primar şi secretar juridic.

Adresa prin care Primăria Carei îşi motivează refuzul de a face publică lista imobilelor retrocedate este o lungă înşiruire de motive care conţin date despre lucruri pe care Buletin de Carei nu le-a solicitat şi anume numele persoanelor fizice care au beneficiat de aceste retrocedări.

Frica de adevăr şi de o activitate transparentă în administraţia Kovacs-Keizer duc la tot felul de găselniţe pentru a evita un răspuns concret şi corect.

Aceasta este adresa prin care Buletin de Carei a cerut lista imobilelor retrocedate. După cum puteţi remarca NU SE FACE referire la nume de persoane sau societăţi.

Refuzul comunicării listei imobilelor retrocedate redă integral legea şi regulamentul motivant de parcă o referire cu număr, an şi paragraf nu era suficient.

Dacă nu are nimic  de ascuns de ce nu oferă Primăria Carei  lista cu imobilele retrocedate de pe raza municipiului Carei?

Vă reamintim că Primăria Carei refuză să pună în posesie pe Horia Mărieş cu imobilele ce au fost deţinute de familia sa deşi a câştigat acest drept în instanţă.

Şi pentru astfel de materiale informative Buletin de Carei  şi administratorul acestuia sunt supuşi oprobiului public, hărţuiţi şi denigraţi dar şi acţionaţi în instanţă pentru motive mai mult decât jalnice.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2015/03/dna-a-inceput-anchetarea-retrocedarilor-controversate-comisie-de-retrocedari-stravezie-la-primaria-carei.html

Lasati un comentariu