INVICTUS Ștafeta Veteranilor se apropie de Carei

• publicat la: 24 octombrie 2018
INVICTUS  Ștafeta Veteranilor se apropie de Carei

Asociația  Voluntarilor Invictus  desfășoară şi în acest an  Ștafeta Veteranilor cu scopul de a promova respectul  față de veteranii de ieri și de azi ai României.

Evenimentul  s-a află la a cincea ediţie şi reprezintă  alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane, pe trei trasee.

La Carei, de Ziua Armatei va avea loc reunirea celor trei trasee, roşu, galben şi albastru, în faţa Monumentului Ostaşului Român înconjurat pe o perdea forestieră.

Dinspre Satu Mare va sosi  cu drapelul tricolor Florin Dârjan, dinspre Oradea a sosit Levente Polgar iar dinspre Tăşnad , Daniel Magdaş.

Pe tot parcursul drumului străbătut, voluntarii de la Invictus purtători de drapelul tricolor sunt întâmpinaţi de localnici cu steguleţe, multă bunăvoinţă şi apreciere.

Şi la Carei vor fi aşteptaţi joi, 25 octombrie, la cele 3 intrări în oraş de grupuri de careieni care îi vor conduce până la destinaţia finală – Monumentul Ostaşului Român.

Ceremoniile dedicate Zilei Armatei vor începe la Carei la ora 11,00.

După ritualul clasic de desfăşurare a manifestării, alocuţiuni şi depuneri de coroane va avea loc  parașutarea Drapelului României, defilarea detașamentelor, vizionarea standurilor de tehnică, echipamente, armament și aparatură militară.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu