Lansarea de carte românească de la Castel a apărut şi pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 1 octombrie 2018
Lansarea de carte românească de la Castel a apărut şi pe pagina Primăriei Carei

Pentru că Buletin de Carei  a  semnalat în cursul zilei de 30 septembrie 2018 faptul că pe pagina Primăriei Carei nu a fost postat anunţul de vineri 28 septembrie 2018 remis tuturor redacţiilor şi blogerilor din judeţ, privind lansarea de carte din 4 octombrie 2018, se cuvine ca la apariţia sa să adresăm mulţumiri celor care au remediat situaţia.

Deşi de fapt era obligaţia lor.

Din fericire, cei care au încercat să manipuleze opinia publică şi cu postarea înregistrării şedinţei de CL din 21 septembrie 2018 au înţeles că minciuna are picioare scurte şi până la urmă tot se află adevărul.

Deci joi, 4 octombrie 2018, de la ora 13.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei va avea loc lansarea cărții „Silviu Dragomir – istoric”, Deva, 2018. a Prof. Univ. Dr. Sorin Șipoș.
Alături de profesorul universitar Sorin Șipoș, autor al cărții, la Carei va fi prezent și Lector. Univ. dr. Radu Romînașu de la Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din Oradea, care va prezenta volumul.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/nimic-pe-pagina-primariei-carei-despre-lansarea-de-carte-silviu-dragomir-istoric.html

Lasati un comentariu