Senzaţional! Primăria Carei cere la Bibliografia pentru un concurs cunoşterea unei LEGI ABROGATE

• publicat la: 9 octombrie 2018
Senzaţional! Primăria Carei cere la Bibliografia pentru un concurs cunoşterea unei LEGI ABROGATE

Dacă tot a dat jos  plăcile oficiale cu tricolor de pe faţada clădirii, Primăria Carei putea să le înlocuiască cu unele pe care să scrie Teatru de Revistă şi nu cu unele cernite. Trist este că tot ce se petrece este suportat din banii careienilor, al celor care plătesc taxe şi impozite nu ca şi domn’ primar Kovacs.

De ce Teatru de Revistă?  Decideţi dvs, cititorii, de ce nu…

După cum aţi aflat deja, primarul a angajat la cabinetul său 2 consilieri personali specializaţi în…jurnalism. Kovacs a considerat că are nevoie de consiliere doar în acest domeniu, în rest …se descurcă. Până şi Fişa Postului celor doi a fost întocmită  personal de către primar şi apoi semnată tot de el. La ultimul consilier angajat a operat chiar şi în Revisal mai repede cu 13 zile decât a venit aprobarea  de la Consiliul Local.

Doar că cei doi consilieri au cam călcat pe bec şi au ignorat Codul de conduită al personalului contractual din administraţie dar  au publicat si materiale care încalcă legea pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acum, primarul a cerut aviz de la ANFP pentru înfiinţarea unui Compartiment de Comunicare.

Şi cum la Primăria din Republica Carei totul este posibil, citim în Anunţul pentru scoaterea la concurs a 2 posturi de consilieri debutanţi că din Bibliografia cerută face parte …o LEGE ABROGATĂ în iunie 2018!

Chiar nu discutaţi cu niciun jurist din cei mulţi din Primărie domnule Kovacs înainte de a publica astfel de anunţuri penibile? Chiar trebuie să faceţi de ruşine Careiul cu astfel de practici?

Priviţi ce se cere la Bibliografie…

şi citiţi ce apare pe pagina Guvernului sau Parlamentului României 

Chiar aşa? Conducerea Primăriei Carei nu mai colaborează cu specialişti după transformarea ei în Marea Familie SRL?

Adică plătim din bani publici 2 consilieri la cabinetul primarului care sunt specializaţi în jurnalism dacă ne luăm după ce scrie în fişa postului  şi nu sunt în stare să emită comunicate oficiale ?

Modificarea Organigramei a fost supusă aprobării consilierilor locali în şedinţa convocată de urgenţă la data de 21 septembrie 2018.

Organigrama si statul de functii

Dacă deschideţi link-ul, la pagina 9, poziţia  233 din Statul de Funcţii apare  nou înfiinţatul COMPARTIMENT DE COMUNICARE cu 3 posturi vacante. Poate  lipsa unui limbaj adecvat redactării unui comunicat oficial din partea consilierilor activi în presa locală  a fost motivul absenţei acestor comunicate în ultimii ani. Consilierii primarului sunt de fapt ocupaţi cu denigrarea şi hărţuirea Buletin de Carei şi a familiei administratorului.

Anunţul privind scoaterea la concurs a celor trei posturi de la Compartimentul de Comunicare nou înfiinţat apare doar pe siteul primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro.

La Bibliografia cerută…surpriză…tocmai Legea 215 a administraţiei publice locale, inclusiv cu art.53,  Legea 477 privind Codul de conduită al personalului contractual şi Legea aborgată pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal adică legile încălcate de  consilieri.

Să înţelegem că niciunul dintre angajaţii din Primărie  cu studii în domeniul juridic ( şi nu sunt puţini) nu stăpâneşte aceste legi? Sau nou înfiinţatul Compartiment de Comunicare va avea regim special?

Priviţi şi antetul folosit de Primăria Carei.

Cu alte cuvinte, se caută 3 persoane care să cunoască 3 legi care ar trebui cunoscute de fapt de consilierii specialişti de la cabinetul primarului.  Sau angajările acestea sunt pentru protecţia consilierilor personali cumva?

Din moment ce NIMENI din cei care au colaborat la redactarea Bibliografiei pentru concursul organizat la Primăria Carei nu ţine pasul cu modificările legislative, ce siguranţă să mai avem că se vor alege persoane competente?

 

Buletin de Carei

Şi pentru astfel de materiale informative suntem mereu hărţuiţi şi denigraţi de consilierii primarului Kovacs. Pentru cei neinformaţi vă aducem la cunoştinţă că Buletin de Carei nu este abonat la bani publici ci se întreţine din dividendele de la firma de producţie deţinută de administrator.

comentarii

de Poet Carei city 2018 la 9 octombrie 2018 - 14:03

Ce mai cere,la SPITAL pt angajare se cere,sume de EURO se cere,frumoasa epoca CENTENARE si CORUPTE,posturi aranjate,bucurati va de sanatate,sa cunoastem pe ei din vedere,asa sa continue,sa alege persoane competente,pt aceasta frumoasa societate.

de Cornelia la 10 octombrie 2018 - 07:41

Antetul este obligatoriu pentru instituțiile de stat. Primãria se considerã un org.local.

de Andrei la 10 octombrie 2018 - 08:13

Asa este. Antetul e obligatoriu dar primaria Carei este corigenta la cunoasterea legilor. In acest an e obligatorie si sigla Centenarului. Kovacs crede ca primaria este una din firmele lui…falimentate.

Lasati un comentariu