Vrea Drept la Replică cel care refuză Dreptul la Replică

• publicat la: 18 octombrie 2018
Vrea Drept la Replică cel care refuză Dreptul la Replică

Veşnicul băiet cu goarna de la primăria Carei vrea Drept la replică.

În stilul caracteristic, trimite o scrisorică plină de jigniri şi minciuni. Am semnalat de mai multe ori faptul că nu stăpâneşte bine  limba română iar acum ţine cu orice preţ să reconfirme. Foloseşte termenul de ,,instanţa  v-a condamnat ,,   de parcă aş fi fost parte     într-un  proces penal.  Având în vedere că nu am fost niciodata parte dintr-un proces penal rezultă că  nu am cum să fiu condamnată. Intre   a obliga  pe cineva şi a condamna pe cineva e o mare diferenţă  pe care însă doar cei care stăpânesc bine limba română o pot sesiza şi folosi în consecinţă. Dar dacă nici literele alfabetului român nu le cunoşti în totalitate cum să poţi înţelege semnificaţia unor cuvinte?

Cum sună folosirea expresiei  ,,deontologie,, în gura cuiva care o calcă în picioare şi se exprimă ca pe maidan?

Priviţi ce scria  în anul 2016 celui care solicita Drept la replică pentru corecta informa re a cititorilor!

 

 

Cât despre minciuni, ameninţări cu justiţia şi dezinformări  nu e cazul să vorbească cel care face o politică din aceasta. Adresa de la Poliţia Satu Mare dovedeşte veridicitatea celor semnalate de Buletin de Carei  în legătură cu înlăturarea Troiţei din Satu Mare şi scoate în evidenţă manipularea servită de angajatul Primăriei Carei.

La fel a fost şi ştirea privind numirea în postul de vicepreşedinte la CJ Satu Mare a consilierului judeţean care este director la căminul de bătrâni Carei.  La fel a procedat când a dezinformat privind solicitarea ASTRA Carei pentru un catarg cu drapel românesc pe domeniul public  doar în sensul giratoriu când de fapt s-au oferit 3 variante. Am scris şi despre construirea unei Capele mortuare la Ianculeşti cu 558 euro pentru 1mp şi nu s-a mai cerut drept la replică şi am scris şi despre vânzarea unei parcele de teren din Parcul Dendrologic Carei  şi nu mi s-a cerut drept la replică pentru dezinformare. Nu am uitat de exprimările  sale şi nu ale comentatorilor privind persoana mea.

Atacurile şi jignirile la adresa celor care  împărtăşesc punctul de vedere al Buletin de Carei susţinut cu documente scanate  sunt mai mult decât grosolane şi suburbane.

Mai nou se dă mare expert în cunoşterea Legii pentru protecţia datelor personale însă doar când e vorba de alte personae decât a sa. Fiica domnului Nemethi  care are proteză  oculară  nu a fost deloc menajată când a venit vorba de protecţia datelor personale. Nici în cazul avocatei  Vasilica  Popovici nu a ţinut seama de protecţia datelor personale la care face referire doar pentru persoana sa.

Această persoană vorbeşte de deontologie şi de Drept la replică. Ruşinos şi ipocrit.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu