Baschet Club Primo Carei revine victorioasă de la Baia Mare

• publicat la: 14 noiembrie 2018
Baschet Club Primo Carei revine victorioasă de la Baia Mare

Asociatia sportivă Baschet Club Primo din Carei si-a propus să sustină cât mai multe meciuri amicale si turnee în care copiii să îşi etaleze cunostintele de baschet acumulat , să capete experienta in urma acestora si să crească din punct de vedere valoric .Astfel să reusim să ne formăm propria pepinieră si să asigurăm generatiilor ce cresc posibilitatea să practice acest sport la o vârstă cât mai înaintată, se arată în comunicatul remis Buletin de Carei de clubul de baschet careian.

Asocierea cu echipa  BCM Carei , unde evoluează juniorii formati de Primo, ofera aceasta posibilitate tuturor băietilor din club. Ne dorim pe viitor să oferim aceasta ocazie si fetelor din club, acesta fiind cel mai mare obiectiv al acestui an.

Până acum am avut ca adversari echipa de la Liceul Teoretic Negresti, antrenor Achim Ovidiu, Liceul Sportiv Satu Mare, antrenor Oros Ovidiu si BC Nordic Baia Mare, antrenor Ene Daniel, tur -retur .

Ultimul turneu de la Baia Mare a adunat copii cu vârste cuprinse intre 6-14 ani, atat băieti cât si fete, deplasarea fiind făcută cu nu mai putin de 55 de sportivi in data de 11.11.2018. Succesul acestor meciuri îl reprezintă bucuria de a practic acest sport, victoriile acumulate si prieteniile pe care le leaga si nu in ultimul rând emotia si entuziasmul părintilor acestor copii.

Următorul meci va avea loc în 25.11. la Carei cu BC Nordic Baia Mare cu băieti de 14-15 ani, iar în perioada 7-9 decembrie băietii 13-14 ani vor participa la turneul organizat tot de BC Nordic unde vor participa doar la această categorie 8 echipe( Cluj, Satu Mare, Carei, Târgu Mures, Sighetu Marmatiei).

Pe acesta cale doresc să multumesc Consiliului Local Carei pentru facilităţile de a desfăşura în bune conditii antrenamentele în sală, domnului director Zsido Sandor, colegilor Herman Csaba si Csizma Robert pentru colaborare, se arată la finalul comunicatului.

Lasati un comentariu