Dilema interpretului renumit de muzică populară ce va cânta de Ziua Naţională la Carei şi Satu Mare

• publicat la: 20 noiembrie 2018
Dilema interpretului renumit de muzică populară ce va cânta de Ziua Naţională la Carei şi Satu Mare

Au fost făcute publice programele manifestărilor dedicate Zilei Naţionale din Anul Centenar ce vor avea loc în municipiile Carei şi Satu Mare.

La Carei nu se va dezveli niciun monument, primarul Kovacs a refuzat consilierului Ciută iniţierea unui proiect pentru reabilitare soclu degradat pe care stă bustul Eroului Naţional Avram Iancu, primarul şi consilierii UDMR nu au aprobat amplasarea unui catarg pe domeniul public din fondurile Asociaţiei ASTRA Despărţământul Aurel Coza Carei iar de pe faţada organizaţiei guvernamentale Primăria Carei încă lipsesc plăcile oficiale cu tricolor.

Atât la Carei cât şi la Satu Mare va concerta în data de 1 Decembrie 2018 interpretul de muzică populară Marius Ciprian Pop. Până aici nimic deosebit. Marius Ciprian Pop este preot şi interpret renumit, apreciat,  de muzică populară.

Ce este foarte curios este faptul că la Satu Mare a fost programat să urce pe scenă la ora 17,00 iar la Carei la ora 17,30.

La Satu Mare este prevăzută o interpretare de 40 de minute deci nici dacă ar fi Careiul la 3 m  de scena din Satu Mare nu ar avea cum să ajungă.

La Carei este programat să urce pe scenă la ora 17,30.

Poate până la data de 1 Decembrie să se găsească o soluţie….

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu