Guvernul Ungariei a finanţat un teren de sport de la o şcoală din Satu Mare

• publicat la: 13 noiembrie 2018
Guvernul Ungariei a finanţat un teren de sport de la o şcoală din Satu Mare

Megyeri Tamas , politician, fost consilier al primarului Kovacs, plătit de primăria Carei pentru servicii de informare şi reclamă, informează pe blogul său că la Şcoala Gimnazială nr.10 din Satu Mare, director Gnandt Zoltan, a fost inaugurat un teren de sport multifuncţional.

Potrivit comunicatului postat, reprezentantul Asociaţiei de părinţi, parlamentarul UDMR Magyar Lorand a câştigat un concurs de proiecte în valoare de 30,8 milioane de forinţi cu sprijinul guvernului maghiar. Menţionăm că Şcoala Gimnazială nr.10 din Satu Mare este o şcoală publică de stat şi nu una particulară.

,,November 10-én, szombat délelőtt avatták fel a szatmárnémeti 10-es számú Általános Iskola hátsó udvarában az a modern, rekortán borítású multifunkcionális sportpályát, amelynek megépítésére a Magyar Lóránd által vezetett szülői bizottság pályázott és nyert 30,8 millió forintot, átszámítva megközelítőleg 100 ezer eurót, ami Magyarország Kormányának a támogatása,,.

Panglica inaugurală tăiată a fost o panglică a păcii, de culoare albă, niciuna dintre ţări neavând însemne naţionale la Satu Mare.

Din partea primăriei a fost prezent primarul Kereskényi Gábor, fără însemnele de primar iar din partea Inspectoratului Şcolar judeţean au fost de faţă inspectorii generali adjuncţi Delia Gavra şi Kallos Zoltan. Din partea ţării vecine au fost prezenţi dr. Tünde Szabó, secretar de stat pentru sport, Miklós Seszták, comisarul de guvernământ responsabil cu coordonarea programelor de redresare economică din bazinul carpatic și cu coordonarea sarcinilor de dezvoltare și dezvoltarea turismului,

Buletin de Carei

Lasati un comentariu