Performanţă la A.C.S.Sakura Carei. Şi sportivi şi arbitri

• publicat la: 14 noiembrie 2018
Performanţă la A.C.S.Sakura Carei. Şi sportivi şi arbitri

In data de 10 noiembrie s-a organizat la Bucuresti, în Centrul Sporiv Apollo Campionatul National de Karate SKDUN pe Echipe. Au participat peste 400 de sportivi la probele kata echipe, sanbon kumite echipe si kumite echipe între ei si sportivii de la  A.C.S.Sakura Carei.

Medvei Edvin ,Knecht Patrik,Czege Patrik au obtinut locul 5 intre echipele de juniori +65 kg.

Echipa formata din Keseru Mercedes, Tyukodi Krisztina au obtinut locul 3 la proba kata sincron,categoria cadete 9-7 kyu. Tot aceaste echipe a obtinut locul 3 la proba sanbon kumite echipe cadete 9-7 kyu +30 kg.
Echipa Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Christopher  au obtinut locul 1 si au aparat titlul de Campioni Nationali la kumite ecipe cadeti +55 kg.
Medvei Edvin si Knecht Patrik, în urma cursului de arbitraj absolvit la stagiul de pregătire  din  iulie  la Poiana Pinului,au participat la arbitraj la acest Campionat National, fiind in a 2-a parte a concursului arbitrii de masă.
Multumin Primariei si Consiliului Local Carei pentru ajutoru acordat prin crearea bunelor conditii de pregatire.  Totodata mulţumim  Consiliului Judetean Satu Mare pentru acordarea finanţării nerambursabile pentru deplasarea
la aceasta competitie, se adaugă în comunicat.

Lasati un comentariu