Şcolarizarea în învățământul dual și profesional pentru anul școlar 2019-2020. Pentru anul în curs nu există la Carei clase cu predare în limba română la învăţământul tip dual

• publicat la: 12 noiembrie 2018
Şcolarizarea în învățământul dual și profesional pentru anul școlar 2019-2020. Pentru anul în curs nu există la Carei clase cu predare în limba română la învăţământul tip dual

Ministerul Educației Naționale a publicat Calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2019-2020.

Pentru învățământul dual, operatorii economici interesați transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, solicitările de școlarizare în învățământul dual. Solicitările se transmit prin e-mail la adresele vet@tvet.ro, respectiv isjsm@satmar.ro.

Pentru învățământul profesional, operatorii economici înaintează unităților de învățământ profesional și tehnic partenere solicitările de școlarizare, până în data de 23 noiembrie 2018. În absența unui partener tradițional al operatorului economic cu o unitate de învățământ profesional și tehnic, operatorul economic transmite solicitarea de școlarizare la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, prin e-mail la adresa isjsm@satmar.ro sau la numărul de fax 0261713441.

Modelele de solicitare de școlarizare, calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2019-2020, lista calificărilor profesionale și documentele  normative referitoare la organizarea și funcționarea învățământului dual și a învățământului profesional pot fi accesate pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare

http://www.satmar.ro/web/page.php?id=50

comunicat ISJ Satu Mare

Pentru anul şcolar 2018-2019 în municipiul Carei există clase pentru învățământul profesional dual doar în limba maghiară, operatorii economici din zonă nesolicitând şi clase cu predare în limba română deşi activitatea lor se desfăşoară pe teritoriul României.

Buletin de Carei

comentarii

de SPMSC la 13 noiembrie 2018 - 12:44

credem că e important să și monitorizați impactul știrilor, mai ales la nivel național: în consecință, nu vă optimizați puțin poziția cu butonașe : (dis)like … ?

Lasati un comentariu