Un castelan careian are nevoie de ajutor. Orice donaţie este binevenită

• publicat la: 15 noiembrie 2018
Un castelan careian are nevoie de ajutor. Orice donaţie este binevenită

Florin Bărnuţiu, un fost membru al formaţiei Castelanii are urgentă nevoie de ajutor.

Ca în fiecare an, Direcția de Cultură Carei organizează în preajma Sărbătorilor de Iarnă, o campanie umanitară. În acest an, scopul acțiunii caritabile este de a-l ajuta pe Florin Bărnuțiu (”Viltzi”).

Florin are 43 de ani și a suferit un atac cerebral, iar medicii i-au dat doar 1 % șansă de supraviețuire. A fost în comă indusă timp de două luni, după care, timp de un an a fost dependent de un ventilator cu ajutorul căruia respira. Florin, care s-a născut și a trăit în Carei, locuiește de câțiva ani, alături de soția și cei doi copii, de trei respectiv 8 ani, în Marea Britanie. Prin harul lui Dumnezeu,  prin voința sa puternică, prin consecvență, muncă grea și dăruire exemplară din partea echipei de fizioterapeuți, a reușit să ”scape” de ventilator și să fie externat la o casă de îngrijire până în luna mai 2018.

Pentru a-și continua tratamentul, are nevoie de un sprijin financiar. De aceea, cine dorește, poate face o donație în bani la Centrul Cultural, Biblioteca Municipală sau Castelul Károlyi (camera 10), în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale organizate de către Direcția de Cultură la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber, până în data de 22 decembrie.

Florin Bărnuțiu a fost membru al formației Castelanii și un prieten apropiat al culturii careiene. Face parte dintr-o familie de muzicieni cunoscuți: tatăl său, Puiu Bărnuțiu, un apreciat  compozitor și interpret de muzică ușoară, membru fondator al formației Castelanii, mama sa, Florica, solistă de muzică ușoară, iar fratele său, Puiu Bărnuțiu jr., un cunoscut și apreciat compozitor, producător muzical și instrumentist.

comentarii

de Pro Viltzi la 18 noiembrie 2018 - 09:18

Eu am facut-o! Ajutati si voi oameni buni!

Lasati un comentariu