Bani de la bugetul local pentru renovare sediu UDMR Carei nu şi pentru alte clădiri

• publicat la: 14 decembrie 2018
Bani de la bugetul local pentru renovare sediu UDMR Carei nu şi pentru alte clădiri

O  altă clădire din Carei se cedează  doar pentru că primăria nu doreşte reabilitarea ei. Am mai spus şi o vom mai spune până vor exista astfel de practici că primarul desconsideră tot ce nu este în interesul său şi al unui anumit grup apropiat.

Baia comunală şi Judecătoria Carei  nu mai sunt în proprietatea oraşului. Minunata bijuterie arhitectonică care este Baia Comunală a fost cedată de oraş în contul datoriilor.

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/baia-comunala-carei-o-cladire-cedata-in-contul-datoriilor.html

Nu la fel se petrece cu sediul UDMR de pe strada Kolcsey Ferenc. Pentru această clădire s-au alocat peste 221 mii lei de la bugetul local. Potrivit documentelor contabile care au menţionată această adresă chiar dacă pe pagina oficială a acestui ONG apare doar adresa primăriei Carei. O mizerie cât funcţia de demnitar deţinută de preşedintele UDMR Carei.

Alergic la tot ce este monument românesc, primarul a transferat dreptul de proprietate al Monumentului Ostaşului Român către Consiliul Judeţean doar pentru a nu aloca niciun leu pentru reabilitarea sa.

Bustul Eroului Naţional AVRAM IANCU stă la Carei pe un soclu degradat  iar primarul REFUZĂ unui consilier local, ales, iniţierea unui proiect de hotărâre pentru reabilitarea sa doar pentru că nu face parte din grupul pe care îl controlează.

O clădire reprezentativă pentru oraş în care funcţionează Judecătoria Carei a fost cedată doar pentru a nu se investi în renovarea ei.

Judecătoria Carei va fi reabilitată din fonduri obţinute de la Banca  Mondială în urma unui proiect bine întocmit.

Bani din bugetul local  se duc doar către obiective alese atent de primar, pe baza simpatiilor şi intereselor sale uitându-se că de fapt la bugetul local contribuie toţi careienii indiferent de religie şi  etnie. Doar primarul Kovacs nu plăteşte impozite locale şi este dator la bugetul de stat. Faptul nu este o noutate ci se petrece din 2008 încoace.

Din conducerea Primăriei Carei nu face parte niciun român ci doar membrii ai UDMR Carei. Ceea ce permite primarului Kovacs să afirme ,,nu provocaţi maghiarii,, atunci când se solicită aprobare pentru ridicare catarg cu tricolorul ţării în care trăim şi muncim.

Primăria Carei  este neglijată de statul român care acceptă în continuare ca însemnele sale oficiale să lipsească de pe faţada clădirii în care funcţionează UATM Carei.

Pentru clădirea în care funcţionează Primăria Carei s-au alocat peste 2 milioane de euro de la bugetul local pentru reabilitare dar a fost accesat şi un proiect de la Ministerul Dezvoltării.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

Iar în Sala Festivă a Primăriei care deserveşte  un oraş în care locuiesc şi români şi maghiari  apar picturi murale doar cu un poet maghiar şi iubita acestuia. O mizerabilă sfidare la adresa numeroaselor personalităţi româneşti  care au  contribuit la dezvoltarea culturală a oraşului.

http://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

Buletin de Carei

Aşteptăm imagini şi documente care să combată cele de mai sus. Ameninţările şi injuriile în privat nu ţin loc de argumente. Mulţumim pentru înţelegere.

 

comentarii

de OPINIE la 14 decembrie 2018 - 14:06

DKTATURA KOVACS JENO,CIUMA UDMR CAREI,RUSINE SA VA FIE HOTILOR!!!LA GUNOI CU VOI!!!

de Nistor Daniel la 14 decembrie 2018 - 17:55

Oare, de ce prefectul – reprezentantul Guvernului României în teritoriu, nu ia măsuri pentru sancţionarea sau chemarea în judecată a primarului din Carei şi a acoliţilor acestuia? Pe cine reprezintă oficialităţile primăriei Carei, care sunt plătite din banii contribuabililor din România?

de NA HAIDATI!!! la 16 decembrie 2018 - 12:15

puneti mina pe lopeti si curatati zapada ptr care altii iau salariu!
n aveti curajul s a le publicati numele?
noa ce shi facem?romania tara lucrului bine facut!
haaa, haaa ,haaa ….”iarna nu i ca vara” binyieee base ,ardei pe babuini.merita.

Lasati un comentariu