Carei, Anul Centenar. Steagurile tricolore rapid înlăturate de la Monumentul Ostaşului Român

• publicat la: 3 decembrie 2018
Carei, Anul Centenar. Steagurile tricolore rapid înlăturate de la Monumentul Ostaşului Român

Carei, 3 decembrie 2018, Anul Centenar.

Niciunul dintre cele 6 drapele tricolore arborate de o parte si de alta la Monumentul Ostaşului Român de Ziua Naţională nu mai există.

Toate au fost îndepărtate rapid de parcă ar fi ars privirea cuiva din conducerea oraşului Carei din care nu face parte niciun român.

Vorbim despre conducerea care a dat jos de pe faţada Primăriei plăcile oficialecu tricolor pe care erau menţionate atât numele organizaţiei guvernamentale cât şi ţara de care aparţine. România nu are drapel negru ci doar primarul Kovacs, viceprimarul Keizer şi administratorul public Beko Tamas  sunt deranjaţi de tricolorul românesc de pe plăcile oficiale care sunt amplasate pe fiecare instituţie guvernamentală din ţara noastră.

Buletin de Carei

 

Pentru astfel de informaţii cât se  poate de reale suntem ameninţaţi, denigraţi şi reclamaţi pentru tot felul de găselniţe de armata de angajaţi plătiţi din banul careianului pentru acest scop. Continuăm. Ce nu ne omoară ne întăreşte. La Mulţi Ani România!

 

 

comentarii

de Tănase Tudoran la 3 decembrie 2018 - 21:38

Propunere: Proiect de lege. În U.A.T. în care majoritatea românească este în minoritate, este obligatoriu ca să fie 25% dintre locurile în consiliile locale, repartizate acestora! Neaplicarea acestei dispoziții, se sancționează penal de la 1-3 ani ori cu amendă, de la 3000- 5000 lei! Drapelul României în aceste localități se va arbora numai de către Poliția Română, care le va avea în gestiune. Primăria va asigura doar mijloacele de transport și tehnice privind arborarea. Toate plăcuțele cu denumirea arterelor rutiere și indicatoarele de orientare rutiere, vor avea, obligatoriu culorile drapelului României în coltul de stânga sus. Toate plăcuțele cu denumirea firmelor vor avea inscripționat în coltul de stânga sus, culorile drapelului național. Necomformarea, se sancționează contraventional cu amendă de la 1000-3000 lei. Cred că sunt propuneri de bun simț. O țară, un drapel, un comandant suprem! Pe viitor, armata va da raportul, la manifestațiile publice ori alte s-au alte asemenea, doar eșalonului ierarhic superior, nu civililor! Armata nu se căciulește!

de pui la 4 decembrie 2018 - 20:49

Credeti ca politiceni nostru ar vota in parlament procentul de 25% reptezentare a majoritatii minoritare.Parlamentari romani de HR si CV de ce nu fac o initiativa legislativa pe acest subiect in care in aceste zone romani sa fie reprezentări ca o minoritate cu procent obligatoriu.De ce nu aduna semnături si sa facă presiune pe politiceni.

Lasati un comentariu