Centenarul Marii Uniri sărbătorit de elevii școlii din Moftin

• publicat la: 1 decembrie 2018
Centenarul Marii Uniri sărbătorit de elevii școlii din Moftin

Conducerea Şcolii gimnaziale ,,Mihai Viteazu,,  din Moftin a remis redacţiei Buletin de Carei un comunicat privind activităţile organizate pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Ca locuitori ai comunei Moftin, ne simțim mai legați de Marea Unire știind că înaintașii noștri-moftineni buni patrioți, au contribuit la construcția acestui măreț eveniment. Și e bine să știm asta, să ne amintim și să-i omagiem.
Ziua de 1 Decembrie este iubită de români și după 100 de ani. Împărtășim, în aceste zile, din bucuria și emoția acelui moment de împlinire a unui ideal național, pentru care au luptat patru generații în toată epoca modernă.

,,Este necesar să avem responsabilitatea acestui vis împlinit, iar pentru acest lucru trebuie să devenim conștienți că este în continuare o luptă pentru a-l păstra.’’Elevii Școlii Gimnaziale ,,Mihai Viteazul,, , în colaborare cu Biblioteca comunală Moftin, au sărbătorit Centenarul Marii Uniri sub formă de manifestare cultural-artistică.

Au avut o zi în care elevii, cadrele didactice, părinții și comunitatea locală au simțit românește și și-au dat mâna la ceas aniversar.

Comunicat

Lasati un comentariu