Invitație la rugăciune! Doar astfel vom avea și în Carei patinoar

• publicat la: 29 decembrie 2018
Invitație la rugăciune! Doar astfel vom avea și în Carei patinoar

Copiii sătmărenilor au posibilitatea de a patina în orașul lor începând din 16 decembrie 2018.  Primăria Municipiului Satu Mare a amenajat  o frumusețe de pationoar artificial chiar în centrul oraşului, lângă Târgul de Crăciun.

În celălalt municipiu din județ, la Carei, copii careienilor trebuie să se roage ca vremea să le ofere posibilitatea de a avea un loc unde să poată patina. Situația este  aceeași în fiecare an.

Primăria Carei dă curs inițiativelor consilierilor doar dacă aceștia nu sunt din opoziție. Dacă faci parte din opoziție  nu ți se dă posibilitatea să îți aduci contribuția la dezvoltarea orașului.  Sau poate atunci nu se mai pot derula proiecte  la care  să fie semnată recepția lucrărilor și să se încaseze banii dar să nu fie finalizate. Subiect tabu pentru presa plătită din banul careianului. Noroc cu înregistrările ședințelor de Consiliu Local unde se vede clar cum funcționează alianțele și în interesul cui.

La ora actuală, în incinta Parcului Dendrologic, a fost schițat perimetrul unui patinoar în construcția ilegală care a fost depozit de lemne până de curând. Apa stă cuminte și băltește în așteptarea  temperaturilor negative.

Așa știe administrația actuală să se gospodărească și să se preocupe și de tânăra generație. Și la acest capitol au rămas corigenți consilierii primarului. Culmea e că sunt plătiți din banul careianului deci e firesc să ne  întrebăm …pentru ce anume sunt plătiți dacă nu sunt receptivi la ce se petrece prin oraș și nu îl pot consilia pe primar?

Pentru a aduce  cât mai curând o bucurie  pentru copiii careienilor care nu au posibilitatea de a se deplasa în municipiul reședință de județ  vă rugăm să spuneți o rugăciune prin care  să mulțumim pentru sănătate și să cerem  multe zile cu temperaturi sub zero grade Celsius la Carei.

Sărbători Fericite în continuare!

Buletin de Carei

 

P.S.

Mulțumim careienilor cu spirit civic pentru imagini și sesizare.

 

comentarii

de eugeniu la 29 decembrie 2018 - 21:09

pentru şpagi pt aia sunt platiti

de Silaghi la 30 decembrie 2018 - 09:51

Nu ii rau sa ne rugam, numai unii sa nu ia in batjocura rugaciunea, ca ii bai

de relu la 30 decembrie 2018 - 12:05

e greu cand unii nu inteleg ce citesc

de Horia Mărieș la 30 decembrie 2018 - 12:30

“La ora actuală, în incinta Parcului Dendrologic, a fost schițat perimetrul unui patinoar în construcția ilegală care a fost depozit de lemne până de curând. Apa stă cuminte și băltește în așteptarea temperaturilor negative.”

Patinoarul din Carei va fi în curând la fel de minunat ca și cel din centrul Sătmarului. Va îngheța bocnă și copiii, mai ales, se vor putea bucura de el. El a fost gândit să fie aidoma primarului, cel care mai întotdeauna minte de îngheață apele.

La trecerea anilor, cu ocazia împlinirii vârstei de 61 de ani, îi dorim viață lungă și îmbelșugată pentru ca să poată conduce în continuare cu brio toate afacerile necurate care se mânăresc pe bani publici în oraș. Ii dorim să mintă boborul careianul la fel de bine și în continuare, mai ales ca să înghețe bocnă mirobolantul patinoar din Parcul Dendrologic.
La cât mai multe și minunate succese de acest fel, primarul să meargă mereu înainte pentru construirea societății multilateral dezvoltate!
La mulți ani!

de Cornelia la 30 decembrie 2018 - 15:43

Mai bine ai adãuga un „i”la copii i sãtmãrenilor. Apoi lasã rugãciunea pentru scopuri nobile, venite şi menite pentru suflet.

de Poet Carei City la 30 decembrie 2018 - 16:41

Patinoar,patinoar,dar cu trotuar de pietre(str Caplenilor a domnului primar),pantofii plange de acest peisaj extraordinar,totusi devine Carei City un oras autriaca,o sa fie o realizare senzationala,pana atunci o sa fie si centrul de patinoar modernizata.

Lasati un comentariu