Mesajul Asociaţiunii ASTRA Carei de Anul Nou

• publicat la: 31 decembrie 2018
Mesajul Asociaţiunii ASTRA Carei de Anul Nou

Conducerea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  aduce alese mulţumiri tuturor  membrilor săi, colaboratorilor şi susţinătorilor pentru întreaga activitate din timpul anului 2018.

Nu a fost un an uşor dar niciun efort nu este prea mare când e vorba de neamul tău, de păstrarea tradiţiilor şi valorilor culturale naţionale. Avem o zestre deosebită pe care trebuie să o dăm mai departe tinerei generaţii deci trebuie  păzită cu sfinţenie.

Felicitări şi mulţumiri celor care s-au implicat în organizarea Zilei Drapelului, a aniversării Anului Centenar la data de 28 octombrie 2018, celor care şi-au adus contribuţia la buna desfăşurare a celei de-a V-a ediţii a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun. Aceleaşi aprecieri şi pentru cei care au făcut posibile toate activităţile de mai mică amploare din cursul anului. Sponsorilor şi binefăcătorilor le dorim multă sănătate şi  realizări pe plan profesional dar nu numai.

Asociaţiunea  ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  va continua şi în Anul Centenar 2019 seria activităţilor culturale şi vă invită să îi fiţi alături.

Vă dorim un AN NOU plin de realizări, multă sănătate şi înţelepciune!

LA MULŢI ANI 2019!

Vivat, crescat, floreat  ASTRA!

Conducerea

Lasati un comentariu