Primarul ,,nu provocaţi maghiarii,, îl ţine aproape pe cel care a lăsat drumurile proaste

• publicat la: 14 decembrie 2018
Primarul ,,nu provocaţi maghiarii,, îl ţine aproape pe cel care a lăsat drumurile proaste

Primarul ,,nu provocaţi maghiarii,,  iese la rampă cu prezentarea valorilor proiectelor accesate nu şi cu modul de implementare al acestora. De parcă am fi singurul oraş din România care a accesat proiecte europene sau transfrontaliere. Dar suntem singurul oraş în care conducerea se sperie de un catarg cu tricolor pe domeniul public sau de vizibilitatea şi reabilitarea monumentelor româneşti.

,,V-am cerut răbdare, erau drumurile proaste, am asfaltat 110 străzi și continuăm să le terminăm și pe celelalte” spune primarul în înregistrarea sa din biroul de la etajul1 al clădirii Primăriei de pe care a dat jos plăcile oficiale cu tricolorul ţării al cărei demnitar este.

Adică recunoaşte că drumurile erau proaste când a preluat mandatul de la primarul Beko şi drept mulţumire l-a adus ca administrator public al oraşului, ca a treia persoană din conducerea oraşului după primar şi viceprimar. Că doar sunt colegi…de partid era să spunem dar cum UDMR este doar  un ONG rezultă că sunt colegi de ONG.

Adică ne spune că vrea oraş ca în Austria dar păstrează metehnele  comuniste.

Gura păcătosului adevăr grăieşte!

Să ne trăiţi domnule primar şi să aveţi sănătate ca să  puteţi munci  să vă  plătiţi datoriile la buget!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu