Razia Poliţiei Carei a atras 20 de sancţiuni

• publicat la: 13 decembrie 2018
Razia Poliţiei Carei a atras 20 de sancţiuni

După apariţia pe blogul consilierului primarului Kovacs a datelor legate de o razie aflată la ora respectivă în plină desfăşurare şi după solicitarea de redacţia Buletin de Carei a informaţiilor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi de la Poliţia Municipală Carei a apărut şi un comunicat oficial. Cei care au citit informaţia şi nu au avut acte în regulă la adresele specificate pe blogul consilierului primarului au avut timp să se facă nevăzuţi. Menţionăm că totul s-a petrecut în timpul orelor de program de la UATM Carei iar informaţiile la care a avut acces ca şi angajat la cabinetul primarului au fost folosite în scop personal adică postate imediat pe blogul personal.

Peste 350 de persoane au fost legitimate și verificate, miercuri, 12 decembrie 2018,de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în cadrul unei acțiuni desfășurată pe raza municipiului Carei.

Peste 20 de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, împreună cu cei din cadrul Secțiilor Polițiilor Rurale Petrești și Carei și sprijiniți de polițiști criminaliști, au efectuat  o acțiune în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9 000 de lei și au legitimat și verificat peste 350 de persoane.

De asemenea, polițiștii ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din săvârșirea unor infracțiuni sau care au ajutat la săvârșirea acestora.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare și polițiști locali.

Lasati un comentariu