Kovács Jenő: „Örüljünk a jónak!”…Să ne bucurăm de ceva care nu se foloseşte?

• publicat la: 7 ianuarie 2019
Kovács Jenő: „Örüljünk a jónak!”…Să ne bucurăm de ceva care nu se foloseşte?

În data de 3 ianuarie 2019 primarul Kovacs acorda un interviu presei judeţene de limbă maghiară în care afirma că e foarte bucuros pentru că a fost finalizată Centura Careiului adică varianta ocolitoare.

Oare de ce s-ar bucura cineva pentru că avem  drum de ocolire a oraşului pentru traficul greu din moment ce nu este folosit?

Careienii au trimis din nou redacţiei Buletin de Carei imagini cu camioane de mare tonaj care trec prin centrul oraşului.

Oare de ce a fost nevoie de Centură dacă administraţia locală nu ia măsuri pentru folosirea ei de către vehiculele de mare tonaj?

 

Buletin de Carei

comentarii

de Mine la 7 ianuarie 2019 - 22:43

Nu mai votez UDMR!
Nu mai votez Kovács Jenö!
Nu mai am încredere in acest primar mincinos!
Nu mai vreau dictatura stalinistā UDMR.
Kovács esti o RUSINE!!!PLEACĀ BANDITULE!

de Poet Carei City la 8 ianuarie 2019 - 07:18

Oruljunk a jonak,elhajozik majd a csonak,putem totusi lauda de multe,ca va un centru de complex construite,dar Tirurile merg spre alte directie,Fara locuri de munca,asta importanta,ca toate firmele care a vrut sa investeasca(sa creeze locuri de munca)au fost alergate,dar cu mare sperante in inimile noastre,ca totusi Carei City devine pe un nivel EUROPEANA.

de careianu la 8 ianuarie 2019 - 07:51

Mai crede cineva in povestile lui Jeno?

de ovi la 8 ianuarie 2019 - 09:21

ma jeno crezi ca ajunge daca te cuscresti cu ortodocsi si aduci bani unguresti pentru maghiarizare? niste locuri de munca unde sa lucre si aia care vorbesc romaneste ai in plan?

Lasati un comentariu