Ruşine! Un consilier al primarului Kovacs postează pe Facebook în timpul programului

• publicat la: 10 ianuarie 2019
Ruşine! Un consilier al primarului Kovacs postează pe Facebook în timpul programului

Nu este pentru prima dată când semnalăm faptul că unii angajaţi ai Primăriei Carei se ocupă în timpul programului cu postări pe paginile lor personale de Facebook.

Faptul că nimeni din conducerea Primăriei nu a luat măsuri confirmă că se face cu acordul acesteia. Oare pentru a nu observa ce fac au fost montate geamuri fumurii la birourile unora din incinta Primariei?

.

.

tot în timpul programului….

.

Cel mai apropiat angajat de primar este consilierul său personal, plătit din banii careienilor pentru cu totul alte sarcini decât alimentarea pagini sale şi a blogului său cu ştiri şi insulte în timpul programului de la Primăria Carei.

.

Fişa postului său a fost întocmită de însuşi primarul în funcţie, semnată tot de el iar introducerea în Revisal a fost făcută înainte de aprobarea Consiliului Local  a modificării organigramei. Pentru primar pregătirea de specialitate a  consilierului său personal nu este o necesitate. Scrie…,,nu este cazul,,. E suficient dacă acesta are un curs de jurnalism. Nu se face referire la studiile superioare economice pe care le are poate pentru a nu se face de râs că nu ştie să citească un Buget de Venituri şi Cheltuieli. Sau poate ştie dar nu are voie să scrie şi atunci e mai grav din moment ce noi contribuim pentru salariile acestor angajaţi.

În niciuna dintre cerinţele postului nu este trecută necesitatea întreţinerii blogului său personal Opinie de Carei şi a paginii sale personale de Facebook zilnic, în perioada în care se află la sediul Primăriei.

Primarul Kovacs se foloseşte de funcţia deţinută pentru a-şi întreţine imaginea sa cosmetizată prin intermediul unor angajaţi plătiţi de fapt din contribuţia noastră.

Alţi angajaţi se ocupă tot în timpul programului cu distribuirea materialelor consilierului tot fără ca cineva să ia măsuri.

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/preocuparile-gabrielei-keizer-de-la-serviciul-social-de-la-primaria-carei.html

Pentru primarii care au datorii la bugetul de stat se permite orice derapaj de la legalitate?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu