170 de sancțiuni aplicate de Poliție într-o singură zi

• publicat la: 14 februarie 2019
170 de sancțiuni aplicate de Poliție într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat  la data de 13 februarie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat de 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35 000 de lei.

Astfel, la data de 13 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat de 143 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 29 900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.    De asemenea, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat 27 sancțiunicontravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de  5 500 de lei.  

Accident grav de circulație

 

Ieri, 13 februarie a.c., un accident rutier produs pe raza municipiului Satu Mare s-a soldat cu rănirea gravă a unei fetițe, de 6 ani.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 16.05, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe bulevardul Cloșca, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o șoferiță, de 36 de ani, din municipiul Satu Mare, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat ușor o femeie, de 38 de ani, și a produs vătămări corporale grave unei fetițe, de 6 ani, ambele din municipiul Satu Mare, care în calitate de pietoni erau angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.   Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.     Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporale din culpă.
 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

  Un bărbat, de 60 de ani, condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare a fost depistat de polițiști.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat de 60 de ani din comuna Certeze.

Susnumitul a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, fiind depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

Lasati un comentariu