50 de muncitori de la ContiTech Carei susțin activitatea fabricii din Vac, Ungaria

• publicat la: 27 februarie 2019
50 de muncitori de la  ContiTech Carei susțin activitatea fabricii din Vac, Ungaria

Urmare a numeroaselor solicitări din partea cititorilor Buletin de Carei privind deplasarea unui număr de muncitori  din cadrul unității de producție articole de cauciuc de la ContiTech  Carei  în Ungaria am adresat întrebări departamentului de relații publice .

Miodrag HOJDA, Media Relations Officer Continental Romania, răspunde întrebărilor redacției Buletin de Carei privind numărul de muncitori care susțin activitățile fabricii din Vac, Ungaria și a modificărilor privind schimburile de la unitatea careiană.

Potrivit precizărilor oferite, parțial unele proiecte au fost relocate în Ungaria, din motive care țin de numărul de comenzi mai scăzut spre finalul anului trecut, ceea ce este, de altfel, un comportament normal în industria automotive.

,,Acesta este motivul pentru care am schimbat stilul de lucru, în luna octombrie 2018, de la activități desfășurate în 4 schimburi la 3 schimburi și am adaptat numărul de poziții a angajaților din leasing în funcție de nevoile clienților noștri. Pentru 2019 estimăm o creștere a comenzilor și a proiectelor noi în fabrica din Carei,, se menționează în răspunsul oferit Buletin de Carei.

,,La mijlocul lunii martie vom trimite un comunicat de presă cu datele care vizează compania Continental in România. După acel moment vom putea face publice si informatiile cu privire la numărul de angajati per locație. Momentan, 50 de colegi susțin activitatea fabricii din Vac, Ungaria, până la sfârsitul lunii mai. Aceștia beneficiază de toate prevederile legislative (diurnă, transport, cazare etc.),, se mai adaugă la final.

Buletin de Carei

 

comentarii

de pisti la 27 februarie 2019 - 15:49

nu mai mere treaba barat!jeno trebe sa aduci la noi ceva de lucru ca nu toti avem salaru de la primarie cand ramanem someri cum ai fost tu

de Poet Carei City la 27 februarie 2019 - 21:59

Realitatea pe balanta,investitorii straini dinafara la granita,nu am lasat sa construiasca,cu fabrici noi sa dee locuri de munca,a trebuit SUPERMARKETE,si la UNII sa fie buzunarele pline,daca Contitechul inchide,putem cumpara cu bucurie,si sa speram totusi ca CAREI CITY devine un STEAG in ZONA EUFORIE.

de ghita la 2 martie 2019 - 12:57

nu sunt numai 50 fratilor! suntem mai multi plecati in ungaruia

Lasati un comentariu