Abuz la Primăria Carei. Primarul Kovacs depășit de situație

• publicat la: 15 februarie 2019
Abuz la Primăria Carei. Primarul Kovacs depășit de situație

Consilierul și finul primarului Kovacs, cel care ne anunță despre anchetele de la Poliție la adresa noastră și ne trimite scrisorele pe adresa electronică, dovedește încă odată că  nu este subordonat primarului decât în organigramă.

Postările de pe paginile lui personale despre activități organizate de Primăria Carei apar înaintea celor oficiale, de pe site-ul și pagina Primăriei Carei.

Abia după ce postează pe paginile sale personale și distribuie pe grupurile din care face parte  își aduce aminte și de pagina oficială a UAT Carei.  Alimentarea paginilor sale personale are loc în timpul programului din organizația guvernamentală Primăria Carei, plătit fiind din bani publici. Lipsa de reacție a singurului său șef direct, primarul Kovacs, denotă și altfel de legături între ei decât cele oficiale.

Consilierul nerealizat pe plan profesional dar angajat direct la cabinetul primarului Kovacs este plătit din banii careienilor. Potrivit unei decizii a Tribunalului Satu Mare a fost nevoit să șteargă TOATE articolele denigratoare la adresa administratorului Buletin de Carei, articolele fiind dovedite a fi mincinoașe și defăimătoare.

Imaginea promovată de Primăria Carei pe toate paginile sale oficiale este cea FĂRĂ STEMA ROMÂNIEI și fără plăcile oficiale cu însemne naționale. Sesiyăm pe această cale instituțiile abilitate a lua măsuri pentru recunoașterea la Carei a statului român de drept.

Până și coperta borșurii promovează imaginea clădirii Primăriei cu plăci negre în locul celor oficiale cu însemne naționale.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de unul la 15 februarie 2019 - 17:51

D_na Ciuta va rog nu va mai ocupati de acest personaj nu merita,oricum stie tot orasul cate parale face si ce individ este. Om nu pot sa spun ca ar fi

Lasati un comentariu